Σάββατο 26 Απριλίου 2014

"Δύο γυναίκες έσμιξαν κι απέκτησαν δύο γιούς"...


Από αναγνώστη
Δύο γυναίκες έσμιξαν ερωτικά κι απέκτησαν δύο γιούς. Είναι αλήθεια. Δεν πρόκειται για θαύμα ούτε για επεισόδιο της μυθολογίας με τους άθλους του Ηρακλέα.
Και δεν το λέω εγώ ο σκοταδιστής. Το κοτζάμ ΛαμπρακιSSτάν το λέει που είναι η πεμπτουσία του ορθολογισμού, του αντιλαϊκισμού και γενικά της προόδου.

http://www.tanea.gr/news/culture/article/5112067/h-tzonti-foster-pantreythke-th-syntrofo-ths/
Η Τζόντι Φόστερ παντρεύτηκε τη σύντροφό της

Τη σύντροφό της, τη φωτογράφο Αλεξάντρα Χέντισον, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζόντι Φόστερ. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο.
Η τελετή, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δίκτυο «Ε!» πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Καλιφόρνια - μία από τις 17 αμερικανικές πολιτείες όπου επιτρέπεται ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών.
Η βραβευμένη με Οσκαρ πρωταγωνίστρια αποκάλυψε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλη στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών του 2013.
Επί 20 χρόνια διατηρούσε σχέση με την Σίντνεϊ Μπερνάρντ, με την οποία απέκτησε δύο γιους. Η σχέση τους έληξε το 2008.
Σύμφωνα με το BBC, η Αλεξάντρα Χέντισον, φωτογράφος και ηθοποιός, υπήρξε επί τρία χρόνια η σύντροφος της ηθοποιού και παρουσιάστριας της τελευταίας τελετής των Οσκαρ Ελεν ΝτεΤζένερις.
___________________________
Σχόλιο:
Το ΛαμπρακιSSτάν έχει εξελίξει την επιστήμη του Γκαίμπελς. Πλέον, για το (κάθε) ΛαμπρακιSSτάν, ένας επαναλαμβανόμενος παραλογισμός, γίνεται αλήθεια.
resaltomag.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. TO LABRAKISSTAN ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ 'ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ' ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΒΡΕΦΩΝ!ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗΣ
    'ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ' ΦΟΣΤΕΡ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΔΑΜ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝ ΝΤΙ ΤΖΕΝΕΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΔΑΓΚΩΤΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΘΥΣΙΕΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ!ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΤΕ;ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ!

    http://hollywoodilluminati.com/2012/06/02/hollywoods-lesbian-illuminati-male-soul-mates-of-satan/

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΜΑΓΙΣΣΑΣ ΕΛΕΝ Η ΠΙΟ ΚΑΠΑΤΣΑ ΔΙΑΟΛΑ ΤΖΟΝΤΙ!ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ!

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ,Η ΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ....
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ/ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ!ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΔΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,ΜΠΑΤΣΟΙ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ 'ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ' ΟΣΟ ΟΣΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.