Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Το Praktiker της Νέας Τάξης.


 
Αξιότιμε Κύριε Θαλάσση,
Χτες το απόγευμα επισκέφτηκα ένα κατάστημα Praktiker για να προμηθευτώ κάποια απαραίτητα υλικά.
Πληρώνοντας στο ταμείο, η ευγενέστατη υπάλληλος μού έδωσε δύο δωροεπιταγές των 5 ευρώ η καθεμιά (σ' αυτό το σημείο χάρηκα), αλλά όπως με πληροφόρησε, είχα δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσω ΜΟΝΟ...

την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, οπότε το κατάστημα θα λειτουργούσε βάσει του νέου νόμου για τις Κυριακές.
Η άμεση αντίδρασή μου ήταν να επιστρέψω τις δωροεπιταγές, ενημερώνοντας την υπάλληλο πως δεν ψωνίζω από κανένα κατάστημα τις Κυριακές αυτές εξηγώντας βεβαίως τους αυτονόητους λόγους.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτός ήταν ένας ύπουλος τρόπος για να προσελκύσουν πελάτες τις Κυριακές, καθώς είναι λίγοι (ή θα έλεγα, λιγότεροι απ' όσους θα θέλανε) αυτοί που ψωνίζουν. Πιστεύω πως θα ήταν σκόπιμο να πληροφορηθεί ο κόσμος τα ύπουλα σχέδιά τους και να τους γυρίσει την πλάτη για μια ακόμα φορά.
Με εκτίμηση
Ένας αναγνώστης του blog
yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.