Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Εάν θέλουν να βρουν τις υπόγειες σχέσεις της Χρυσής Αυγής ας ψάξουν στους συνεργάτες τους»!
Οργισμένες οι αντιδράσεις Ρώσων διπλωμάτων μετά την γνωστοποίηση άρθρου που δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής».
Σύμφωνα με το άρθρο, η Μόσχα διατηρεί υπόγειες σχέσεις με την Χρυση Αυγή, γεγονός που προκάλεσε την οργή της Μόσχας.
Κύκλοι μάλιστα δήλωναν με νόημα πως «εάν θέλουν να βρουν ποιοι έχουν υπόγειες σχέσεις με την Χρυση Αυγή, ας ψάξουν αυτούς που γράφουν αυτά τα ψευδή», εννοώντας προφανώς το εκδοτικό συγκρότημα! Ενώ προανήγγειλαν αποκαλύψεις.
«Εάν υπήρχε κόμμα με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής στην Ρωσία, θα είχε ήδη κηρυχθεί εκτός νομού. Εμείς δεν παίζουμε με την ιστορία μας» έλεγαν οι ίδιοι κύκλοι, προαναγγέλλετας μάλιστα ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα ενδυναμώσουν τους ισχυρισμούς τους.
Οψομεθα.
hellasforce.com

5 σχόλια:

  1. ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙ@ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΙ@ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη απευθυνεται σε "προοδευτικους" και εχοντας ενδιαφερον παρελθον το "ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΒΗΜΑ" απο την κατοχη, τοτε δηλαδη που υμνουσε τον Χιτλερ παει να τα βαλει το ΔΟΛιοσυγκροτημα ως κατσαριδα που ειναι με την αρκουδα. Μιση πατησια θα το κανει και θα τελειωσει. Δυστυχως η Πατριδα υφισταται αυτου του ειδους τις αντιπαραθεσεις μεταξυ μνηστηρων απο την Επανασταση. Πρωτοι και καλυτεροι γαμροι να νυμφευθουν εναν εκτων δυο ειναι οι εγχωριοι Γκοτζαμπασιδες. Μας εδωσαν σε ενα αρμα που κοιταζει τη Δυση. Η Δυση ειναι η δυση, το τελειωμα, η παρακμη και το αποδεικνυει βημα βημα, μερα τη μερα κι αν υποφερουμε ειναι γιατι οι Γκοτζαμπασιδες και δοσιλογοι εχουν αφησει μαγια και με σαγηνευτικα τραγουδια μουδιαζουν τα αυτια ενος λαου που δεχεται μιζερα αυτους τους βρυκολακες για αφεντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι Ρώσοι λένε την αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα...

    Είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της ελληνορωσικής προσέγγισης και οι Ρώσοι το γνωρίζουν αυτό.

    Επίσης είναι γνωστό ότι ο σύμβουλος του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν έστειλε δύο επιστολές στον έγκλειστο Νίκο Μιχαλολιάκο.

    Σίγουρα όχι για να ρωτήσει περί της υγείας του...

    Απλά δεν είναι δυνατόν να παραδεχτεί δημοσίως η Ρωσία ότι βλέπει θετικά την Χρυσή Αυγή, για ευνόητους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δεν είμαι σίγουρος...", "είναι γνωστό..", "ο σύμβουλος δύο επιστολές", "σίγουρα όχι για την υγεία"!
      Ρε φίλε, εσύ φαίνεσαι πολύ ενημερωμένος και με γνώσεις από .. μέσα! Σιγουράκι τρελό!
      Καληνύχτα Ελλάδα

      Διαγραφή
  4. λίθος φωτός καλό..«Εάν υπήρχε κόμμα με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής στην Ρωσία, θα είχε ήδη κηρυχθεί εκτός νομού. Εμείς δεν παίζουμε με την ιστορία μας» ειδικά αυτό το κομμάτι δείχνει την ΄΄αξία΄΄ του κειμένου..έχεις να μας δείξεις και αυτές τις δηλώσεις ή είναι απο ΄΄πηγές'';;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.