Σάββατο 12 Απριλίου 2014

EKTAKTO: Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ισραήλ να επιτεθεί στον Συριακό στρατό




Απρίλιος 12, 2014.
Στα αραβικά μέσα ενημέρωσης αναφέρεται ότι η Ουάσιγκτον ζήτησε από το Ισραήλ να επιτεθεί στο στρατό της Συρίας στα Υψώματα του Γκολάν.



Σκοπός της επιχείρησης ήταν να σταματήσει την προέλαση του συριακού στρατού στην κατεύθυνση των βάσεων των ανταρτών, που έχουν διεισδύσει από την Ιορδανία, όπου εκπαιδεύονται από  τη CIA σε στρατόπεδα στην έρημο.
Σχετικό είναι το δημοσίευμα συνδρομητική ιστοσελίδας της Μέσης Ανατολής, όπου σημειώνεται ότι «οι Αμερικανοί ζήτησαν από το Ισραήλ να σταματήσει την προέλαση του στρατού της Συρίας εμπρός από τα Υψίπεδα του Γκολάν και συγκεκριμένα πριν από τις βάσεις των εκπαιδευθέντων ανταρτών Τζιχάντ στην Ιορδανία.
Μέχρι στιγμής, οι Αμερικανοί δεν έλαβαν απάντηση στο αίτημα αυτό από τους Ισραηλινούς.
 Βαλκανικό Περισκόπιο 

2 σχόλια:

  1. Με την κονη λογικη και με βασει τα γνωστα, αν το Ισραηλ ξεκινησει μια τετοια επιχειρησει, τοτε το Ιραν θα εχει καθε λογο να αρχησει τις πυραυλικες επιθεσεις εναντιον του Ισραηλ, γιατι θα εχει παρει το πρασινο φως απο την Αμερικη το Ισραηλ να επιτεθει στις πυρηνικες εγκαταστασεις του Ιραν. Τους διαφορους εκει το Εβραικο Κρατος, τους ισλαμοφασιστες δεν τους εχει σε υποληψη να ανοιξει ενα νεο μετοπο με δηθεν την πολιτικη του στους Παλαιτινιους. Ειναι οι τελευταιοι που τους ενδιαφερουν, τους δηθεν υπερασπιστες των ομογλωσσων και ομοθρησκων Παλαιστηνιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά ποιος θρέφει τους Ισλαμοφασίστες;;;;; ποιος είναι αυτός που εκπεδεύει τρομοκράτες;;; τι θέλουνε οι Αμερικανοί;;;; θελουνε να βάλουνε φωβτιά στην Μέση Ανατολή διότι άμα επιτεθεί το Ισραήλ τότε και η ρωσία και το Ιραν θα το ισοπεδώσουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.