Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Όταν έχει πρόβλημα η κυβέρνηση, κλείνουν τα παράθυρα του Mega...



Μαθήματα προπαγάνδας παρέδωσε απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel το οποίο κάλυψε με τρόπο αριστοτεχνικό την υπόθεση Μπαλτάκου.
Μπορεί μεν...

αυτό να ήταν το πρώτο θέμα του δελτίου της Όλγας Τρέμη αλλά δεν ήταν το μόνο, όπως κανείς θα περίμενε. Ξαφνικά, το συνήθως μονοθεματικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έγινε ένα πολυθεματικό δελτίο με πολλές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Δεν στήθηκε τηλεοπτικό δικαστήριο για τον κ. Μπαλτάκο, ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν συμμετείχε καν στο σημερινό δελτίο. Μόνο ο Παύλος Τσίμας σχολίασε για λίγο το θέμα και το δελτίο συνεχίστηκε κανονικά.
Τους έχω ικανούς αν δυσκολέψουν τα πράγματα για την κυβέρνηση, να καταργήσουν το δελτίο και να μας δείχνουν σε επανάληψη τους Δυο Ξένους...
parapolitiki.com
nonews-news

1 σχόλιο:

  1. Χθες τα κανάλια άρχισαν την επιχείρηση προστασίας του μνημονιακού "Δημοκρατικου τόξου".
    Κανεις δεν ασχολήθηκε με το περιεχόμενο της συζήτησης που ήταν η καταγγελία απο τον Μπαλτάκο ενος εγκλήματος.
    Όλα τα κανάλια ασχολούνταν με το γιατί ο Μπαλτάκος τους ρουφιάνεψε, δηλ γιατί αποκάλυψε την αλήθεια για τις διώξεις ενός κόμματος.
    Ο δε Ευαγγελάτος αφόρησε τον Κασσιδιάρη γιατί χρησιμοποίησε κρυφή κάμερα. Ναι καλά διαβασατε ο Ευαγγελάτος που μας έχει καταγράψει όλους.
    Μετα από αυτά κυκλοφορεί ότι ο Κιμ γιονγκ ουν (δικτατορας της Β. Κορέας) και ο Ερντογάν (όλοι τον ξέρουμε) ετοιμάζονται να κάνουν προτάσεις σε Mega, Ant1, Alpha, Star κλπ να μετακομίσουν στις χώρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.