Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

O ΣYNAΣΠΙΣΜΟΣ (Του Κωνσταντόπουλου) ζητούσε αναλογικό εκλογικό νόμο ….ο ΣΥΡΙΖΑ;;;;


ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ -ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

  —ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
  — Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 14.03.1997 ΕΓΡΑΦΕ:

  — «O ΣYN ζητεί αναλογικό εκλογικό νόμο.
  — Tη θέσπιση ενός αναλογικότερου εκλογικού συστήματος, ζητεί με ερώτηση που κατέθεσε χθες προς τον πρωθυπουργό ο  πρόεδρος του Συνασπισμού κ. N. Kωνσταντόπουλος.

  — Όπως υπογραμμίζει, οι διευκρινίσεις που έδωσε προχθές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ότι ο εκλογικός νόμος δεν θα τροποποιηθεί, δεν είναι ικανοποιητικές, προσθέτοντας ότι παρ’ όλα αυτά το εκλογικό σύστημα διαμορφώνει κάθε φορά και το πολιτικό πλαίσιο στη χώρα.
  — Για τους λόγους αυτούς,  ο πρόεδρος του Συνασπισμού καλεί τον κ. K. Σημίτη να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του για το ζήτημα αυτό, επισημαίνοντας ότι η κάθε τροποποίηση του εκλογικού νόμου θα πρέπει προηγουμένως να αποτελέσει αντικείμενο ενός ευρύτατου πολιτικού διαλόγου μεταξύ των κομμάτων, και ότι θα πρέπει απαραίτητα να κινείται στην κατεύθυνση ενός αναλογικότερου συστήματος, αν όχι στην καθιέρωση της απλής αναλογικής.»
  — Τι γνώμη έχει σήμερα ο μεταλλαγμένος σε ΣΥΡΙΖΑ πρώην ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ???
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
— Πεντόβολε Τσίπρα, έχεις να προσθαφαιρέσεις τίποτα???
tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.