Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιo κοινωνικό μέρισμα; Ο ΟΣΕ μοιράζει ΔΙΧΙΛΙΑΡΑ !!!


xrimatadeko

Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας ξεροσταλιάζουν μαζί με τους λογιστές τους μπροστά στις εφαρμογές του  Θεοχάρη στο Taxis, μήπως υπαχθούν στους …
υπερτυχερούς του κοινωνικού μερίσματος, στον ΟΣΕ εδώ και μία εβδομάδα δίνουν σε εκατοντάδες εργαζομένους 2 χιλιάρικα με την αιτιολογία “Οικονομική ενίσχυση εργαζομένου συνεπεία εκτάκτου ανάγκης” (σε κάποιους το ποσό είναι …μόνο 1.500).

Μήπως γνωρίζει κανένας υπεύθυνος από τον ΟΣΕ να μας απαντήσει, ως φορολογούμενοι πολίτες, εάν τα χρήματα αυτά είναι μία εφάπαξ παροχή ή προκαταβολή, δηλαδή έναντι τακτικής μισθοδοσίας, τα οποία φυσικά θα παρακρατηθούν αργότερα; Αν και το “οικοιοθελής παροχή” σημαίνει ότι είναι έξτρα αμοιβή.
Για του λόγου το αληθές, αυτό είναι το link από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπου δημοσιεύονται αυτές οι  εκατοντάδες αποφάσεις του Προέδρου & Δ/ντα Συμβούλου του ΟΣΕ.
Δείτε ΕΔΩ.
diaugeia1 diaugeia2 diaugeia3 diaugeia4 diaugeia5 diaugeia6
taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.