Σελίδες

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αποκάλυψη τρόμου από την Τουρκία: Ναι, εμείς πουλήσαμε χημικά στους ισλαμοφασίστες της Συρίας!

ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑ

Σύμφωνα με το ινστιτούτο στατιστικής της Τουρκίας, τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν στην προβοκάτσια της Συρίας ώστε να υποχρεώσουν την διεθνή κοινότητα να επέμβει, τα είχαν προμηθευτεί οι ισλαμιστές τρομοκράτες από την Τουρκία!

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για το επικίνδυνο αέριο Σαριν καθώς και για τον τόπο παρασκευής των χημικών εντός Τουρκίας και τις ποσότητες που..
διακινήθηκαν.
Και εμείς ανεχόμαστε τον Ερντογάν να μιλά για “στρατόπεδα τρομοκρατών” στην Ελλάδα, όταν η ίδια η τουρκία είναι κράτος – τρομοκράτης που μάλιστα προμηθεύει τις ορδές της με χημικά όπλα. Η διεθνής κοινότητα όπως είναι αναμενόμενο, σιωπά. Η τουρκία έχει άφθονο μαύρο χρήμα για να πληρώνει “ευαίσθητους”, ανθρωπιστές, πολιτικούς, ακόμα και “εθνικιστές” άλλων χωρών ώστε να την υπηρετούν. Δουλεμπόριο, ναρκωτικά, όπλα, όλα από εκεί περνάνε.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.