Σελίδες

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Έρχεται και ο αντιρατσιστικός.......του Σαμαρά.....για να τα βρει ΟΛΑ έτοιμα ο Αλέξης....Μια Ελλάδα πολυεθνική και πολυπολιτισμική.




Η μετατροπή της σε μια πολυεθνική και πολυθρησκευτική "σούπα", είναι ότι πρέπει για τους δανειστές.
Η επίσημη Ελλαδική Εκκλησία δεν έχει παράπονο....Κατακτητές και μετανάστες θα γίνουν αυτόματα "Έλληνες" με τον πνευματικό τρόπο εις βάρος των γνήσιων Ελλήνων......Αναγκαίο κακό η χρυσή αυγή που θα κληθεί να εκπροσωπήσει κάποιους "αγράμματους" και "ναζιστές" Έλληνες στην Ευρώπη...του πολυφυλετιστή Μπαρόζο!
H Φωτογραφία είναι λίγες μέρες πριν τις εκλογές....
perimajestic.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Πριν εικοσι χρονια, αρκουσε καποιος να ειχε μισο δραμι μυαλο για να διαπιστωθει αργοτερα, που το πηγαιναν το πραμα οι διαφοροι ανωμολοψυχοπονοι που υποδεχονται τις καραβιες απο ολες τις παντες. Τα συνορα της Ελλαδος ειναι ενας πεταμενος φραχτης κι οποιος γουσταρει μπαινει, σφαζει, ατιμαζει και στο τελος ζητα και Τζαμι για να προσευχηθει για τα εργα του. Περασαν εικοσι χρονια και. Τωρα, θεριζουμετις θυελλες που μας αναμενουν ακομα πιο εντονες.
    Οι εγχωριοι εντετλαμενοι προδοτες και πληρωμενοι κατω απο το τραπεζι, κανουν αριστη δουλεια, έχοντας μια κοινωνια σε πνευματικη καταστολη. Δεν αντιδρα, γιατι ακομα βλεπει το πυρ μακρια απο τα μπατζακια του με παραμορφωτικους φακους, ενω του εχει ζωσει το παντελονι, τον ενδιαφερει μονο αν του παρουν πεντε δεκαρες απο την τσεπη και φωναζει ακομα και εκει σπαμοδικα. Αφου αναιχθηκε να του παρουν την πνευματικη του διαυγεια, ειναι ευκολο να τον ξεβρακωσουν αποτε τους γουσταρει και του λενε οτι το κανουν για να σωσουν την πατριδα. Ενδιαμεσα πεταν πατριδοκαπηλα δακρυα και οι πνευματικα ναρκωμενοι χαιρονται με την παραμυθιασει που τους προσφερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.