Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ναζί Ουκρανή πολιτικός: «Να καούν στην κόλαση οι διάβολοι» για τους νεκρούς της Οδησσού

Ναζί Ουκρανή πολιτικός: «Να καούν στην κόλαση οι διάβολοι» για τους νεκρούς της Οδησσού

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει… Η ναζί Ουκρανή πολιτικός, μέλος του ναζιστικού κόμματος Σβόμποντα (αδελφάκι του Δεξιού Τομέα), Ιρίνα Φαριόν, σχολίασε με την ακόλουθη δήλωση στο facebook το ολοκαύτωμα των 46 φιλορώσων διαδηλωτών στην Οδησσόαπό τα ναζιστικά τάγματα εφόδου του Κιέβου.

«Μπράβο, Οδησσό. Μαργαριτάρι του ουκρανικού πνεύματος. Γενέθλια πόλη των μεγάλων εθνικιστών Ιβάν και Γιούρι Τζουλ. Αφήστε τους διαβόλους να καούν στην κόλαση. Η καλύτερη αντιμετώπιση των επαναστατών είναι με τους χούλιγκαν. Μπράβο»
facebook-irina
Φυσικά και πρόκειται για μια πρωτοφανή δήλωση που αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο τηςουκρανικής Χούντας που επιβλήθηκε με πραξικόπημα που ενορχήστρωσαν η Ευρωπαϊκή Ένωση της Μέρκελ και οι ΗΠΑ του Ομπάμα που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται…
Όλος ο πολιτισμένος κόσμος, όμως, έχει καταλάβει πάρα πολύ καλά!
tribune.gr

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΛΗΣΕ ΚΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ.ΤΗΝ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ 'ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ' ΔΑΝΤΕΛΛΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΠΙΟΚΕΦΑΛΟ;;
    ΑΥΤΗ Η ΧΑΖΑΡΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΕΙ ΧΑΖΑΡΟΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΝΚΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΪΝΕ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΓΡΑΣΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΧΟΛΟΜΟΝΤΟΡ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΝΑ ΛΑΣΚΑΒΙΔΑ=ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΜΕΡΚΕΛΟΜΟΥΡΛΕΓΚΩ!
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΗΜΑΔΟΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ....ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΟΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΡΗΝΟΥΛΑ 'ΦΕΥΓΑΤΗ'.

    ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΡΗΝΗ,
    ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΣ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ,
    ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΧΑΖΑΡΑΚΙ ΒΡΕΣ,
    ΙΡΙΝΑ ΕΝΑΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΒΡΕΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ,ΟΥΤ'Ο ΣΤΡΑΒΟΣ
    Ο ΓΙΑΤΣΕΝΙΟΥΚ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΟΥΤ'Ο ΣΤΡΑΒΟΣ
    ΑΡΣΕΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.