Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ψηφίστε Mega. Δείξτε τους ότι γουστάρετε να δολοφονουν την πατρίδα, τα παιδιά και τη νοημοσύνη σας…

MEGA ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. O ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΗΨΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ,
    Ο ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΟΛΛΕΤΖ ΤΟΥ 'ΕΘΝΑΡΧΗ' ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ,ΤΟΥ 'ΚΡΗΤΙΚΟΥ' ΔΙΧΩΣ ΔΡΑΜΙ ΑΙΜΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΧΑΖΑΡΟΣΑΒΒΑΤΑΪΣΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ'ΣΟΥ ΚΙ Η 'ΚΡΗΤΙΚΙΑ'.ΑΥΤΗ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ,ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΙ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΤΣΟ ΠΡΩΤΑ.ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ,ΚΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ,ΣΑΚΑΚΙ ΣΙΝΙΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΗ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΤΟ'ΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ!
    ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ!Ο ΕΝΑΣ 'ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ',Ο ΑΛΛΟΣ 'ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΨΕ',Η ΑΛΛΗ ΚΡΥΦΟΘΕΡΜΟΑΙΜΗ ΓΑΡ,ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ...ΕΙΧΕ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.