Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τρομακτικό έγκλημα… 1.700 εκτελέσεις σιιτών η ISIL



Δεν το χωράει ο νους κάθε φυσιολογικού ανθρώπου το μακελειό που έχουν προκαλέσει οι ψυχοπαθείς ισλαμιστές τρομοκράτες της οργάνωσης Ισλαμικό κράτος στο Ιράκ και τη Λεβαντίνη (ISIL: Islamic State in Iraq and the Levant), εάν αληθεύουν όσα ανέφερε σε δηλώσεις του εκπρόσωπος του επικεφαλής για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Τα τρομακτικά στοιχεία που έδωσε, αναφέρουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες εκτελέσεις, ενώ άλλες αναφορές μιλούν για την εκτέλεση 1.700 σιιτών στρατιωτών που συνελήφθησαν στη γενέτειρα του Σαντάμ Χουσεΐν, στο Τικρίτ.
Φωτογραφίες και βίντεο που έρχονται από διάφορες πηγές στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν εκτελέσεις αιχμαλώτων, κεφάλια να κυλάνε αποκομμένα από τα σώματα σε δρόμους πόλεων που ελέγχει η ISIL καιγενικά μια κατάσταση απίστευτης βαρβαρότητας και αγριότητας…
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.