Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Κεφαλογιάννης σε Κατρούγκαλο: «Είστε βλάκας και ηλίθιος» βίντεο

Κεφαλογιάννης σε Κατρούγκαλο: «Είστε βλάκας και ηλίθιος»
Σχόλιο ΛΦ: Ο Κατρούγκαλος είπε αυτό που γνωρίζει όλη η Ελλάδα, ο Κεφαλογιάννης τον έβρισε και μετά ο Κατρούγκαλος ζήτησε συγγνώμη. Με τέτοια αντιπολίτευση περιμένουν μερικοί να σωθούν; Για γέλια όλοι τους..

Σκληρή κόντρα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισης
Όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον πατέρα του κ. Κεφαλογιάννη διαπλεκόμενοΣε σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Γιώργο Κατρούγκαλο εξελίχθηκε η συζήτηση που είχαν το πρωί της Παρασκευής οι δύο άντρες, κατά τη διάρκεια εμφάνισής τους στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, συγκρούστηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κατρούγκαλο, όταν ο δεύτερος αποκάλεσε τον πατέρα του κ. Κεφαλογιάννη διαπλεκόμενο.
Τότε, ο ευρωβουλευτής ξέσπασε, αποκαλώντας τον κ. Κατρούγκαλο «βλάκα» και «ηλίθιο».
«Είστε βλάκας, είστε ηλίθιος κ. Κατρούγκαλε, που θα τολμήσετε να μιλήσετε για τον πατέρα μου! Είσαι ανόητος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης.
Ωστόσο, έπειτα από το διάλειμμα που έγινε μετά τον τηλεοπτικό καυγά, ο κ. Κατρούγκαλος ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Κεφαλογιάννη, ενώ οι παρουσιαστές τους απείλησαν με διακοπή της  εκπομπής, σε περίπτωση που τα πνεύματα οξύνονταν ξανά.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.