Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Δηλώσεις-σοκ του Ουκρανού ΥΠΑΜ: «Θα «φιλτράρουμε» τους ανθρώπους – Πρέπει να μεταφερθούν σε άλλες περιοχές» ΒΙΝΤΕΟ

aousvits-stratopedo_0


ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

Μετά την είδηση που μόλις εχθές ανέφερε το defencenet.gr για υπόμνημα της αμερικανικής RAND Corporation που προτείνει στο ουκρανικό καθεστώς τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους αντιφρονούντες και εθνοκάθαρση των ρωσόφωνων και ρωσόφιλων Ουκρανών, σήμερα δημοσιεύεται βίντεο με σχετικές σοκαριστικές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας του Κιέβου που ομολογεί και επιβεβαιώνει το εφιαλτικό αυτό σενάριο.

Συγκεκριμένα στο βίντεο που ακολουθεί ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως:
«Θα υπάρξει ενδελεχές «φιλτράρισμα» των ανθρώπων! Θα τεθούν σε εφαρμογή ειδικά μέτρα «φιλτραρίσματος».
Εμείς θα φιλτράρουμε τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, οι οποίες εκδηλώνουν αποσχιστικές τάσεις, και οι οποίες διαπράττουν εγκλήματα στην ουκρανική επικράτεια. Εγκλήματα που σχετίζονται με τρομοκρατικές δραστηριότητες.
Έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό, και έχουμε στη διάθεσή μας ένα φοβερά αποτελεσματικό πλαίσιο για την καταπολέμηση αυτού. Και οι αντίστοιχες δομές εξουσίας θα θέσουν σε εφαρμογή αυτή την επιχείρηση (σ.σ. του «φιλτραρίσματος» των Ουκρανών).
Εκτός από αυτό υπάρχει και ένα σοβαρό θέμα, που σχετίζεται με το γεγονός, ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να επανεγκατασταθούν σε άλλες περιοχές!»
Είναι σαφές ότι ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας κάνει λόγο για τακτικές εθνοκάθαρσης και εκτόπισης των ρωσόφωνων κατοίκων της Ουκρανίας από τις περιοχές τους με άγνωστο προορισμό «επανεγκατάστασης»…
Δείτε το βίντεο:

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.