Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Αισχρή πρόκληση από συνεργάτιδα της Ρένας Δούρου! Αναγνωρίζει τους τούρκους φασίστες εισβολείς της Κύπρου.


Αισχρή πρόκληση  από συνεργάτιδα της Ρένας Δούρου!

Σοκ προκάλεσε στο διαδίκτυο η άποψη της κ.Γιάμαλη ότι προτιμά να ονομάζει το ψευδοκράτος που έστησε η Τουρκία στο κατεχόμενο απο αυτήν τμήμα της Κύπρου απλώς Τουρκοκυπριακή κοινότητα!

giamali1
Η κ.Γιάμαλη σύμφωνα με πληροφορίες του HF είναι γνωστή συνεργατιδα της κ.Ρένας Δούρου, χειριζόμενη νευραλγικό πόστο στην προεκλογική της εκστρατεία για τις περιφερειακές εκλογές και ήταν ο άνθρωπος της στα social media!
Είναι δυνατόν συνεργάτιδα μιας δημοκρατικής και προοδευτικής πολιτικού όπως η κ.Δούρου να στηρίζει φασίστες εισβολείς, γενοκτόνους και ρατσιστές όπως οι Τούρκοι;
Η τοποθέτηση της δημιουργεί έντονα ερωτηματικά για την εξωτερική πολιτική του Σύριζα και μεγάλη ανησυχία για την εξωτερική πολιτική που θα ακολουθήσει ο Σύριζα σε περίπτωση που αναλάβει την εξουσία!
Θα ήταν θεμιτό λοιπόν να μας διευκρινίσει ο Σύριζα αν η άποψη της κ.Γιάμαλη είναι προσωπική της ή είναι άποψη που πιστευει και ο Σύριζα!
hellasforce.com

1 σχόλιο:

  1. Οταν εισαι αριστερος-κουμουνιστης, παυεις να εχεις Ελληνικη συνειδηση. Τα υπολοιπα που λενε περι ανθρωπισμου ειναι να δικαιολογουν την αντεθνικη τους δραση. Οι πραξεις τους και τα λογια αυτο μαρτυρουν. Δεν χρειαζεται ενα κατεβατο αναλυσεων για να καταλαβουμε τον δαιμονικο τους ρολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.