Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Καταρρέει η ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, σύμφωνα με το Bloomberg!



Τους ρίχνουν οι ίδιοι οι φασίστες για να επισπεύσουν τις εκλογές!
Καταρρέει η κυβέρνηση ευρείας συμμαχίας του πρωθυπουργού Αρσένι Γιατσενιούκ στην Ουκρανία, αφότου δύο συμπολιτευόμενα κόμματα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το κυβερνητικό σχήμα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν στους επίσημους ιστότοπος των κομμάτων UDAR και Svoboda, οι δύο παρατάξεις αποχωρούν από την κυβέρνηση και…
επιζητούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
Όπως υπαγορεύει το ουκρανικό Σύνταγμα, σε περίπτωση που δε σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση εντός των επόμενων 30 ημερών, θα πρέπει να υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Έως τότε, η νυν κυβέρνηση θα παραμείνει στη θέση της με υπηρεσιακές αρμοδιότητες.
Υπενθυμίζεται πως ο εκλεγμένος πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο έχει δεσμευθεί για την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών εντός του 2014

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.