Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

H Ελλάδα δεν χρειάζεται αξιολόγηση, «μπόγια» χρειάζεται




Πρωί 28ης Οκτωβρίου 1940
¨Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους¨. Πρώτον πολεμικόν ανακοινωθέν Συγκλονιστική η δωρική λιτότητα του κειμένου.
Νύχτα 24 Ιουλίου 1974- επιστροφή Καραμανλή.
Νύχτες Μεταπολίτευσης…άχρι 24 Ιουλίου 2014
¨Αι ημέτεραι κομματικές δυνάμεις μάχονται υπέρ βρωμιών και ρουσφετιών¨
Η συγκλονιστική διαδρομή της εξαχρείωσης που αποκορυφώνεται στις ημέρες μας με ¨σημεία και τέρατα¨.

Όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο το χρέος της χώρας ήταν στο 124% του ΑΕΠ και εν έτει 2014 μετά από τόσες θυσίες το έφτασαν στο 174% και το «βαφτίζουν» βιώσιμο. Στο 174,1% του ΑΕΠ έφτασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat.
Σημειώνεται πως στόχος του ελληνικού “προγράμματος” είναι το χρέος από τα επίπεδα του 174% του ΑΕΠ το 2014, να μειωθεί στο 128% του ΑΕΠ το 2020 και στο 117% του ΑΕΠ το 2022.
ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ;
Η χώρα δεν παράγει κυριολεκτικά τίποτα.
Μόνο ¨γεννούσε¨ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ γνήσιας και πιστοποιημένης ράτσας.
Στην μνημονιακή μεταπολίτευση μαθαίνουμε πως μπορεί να πάρει τέλος αυτός ο συνωστισμός και η ταχυφαγία των κομματόσκυλων!!
«Πρέπει να γίνει μία αξιολόγηση και όπου υπάρχουν πλεονασματικοί – ενδεχομένως πολλοί, οι οποίοι είναι στα γραφεία και δεν δουλεύουν – τότε θα πρέπει να πάνε στο σπίτι τους αυτοί οι άνθρωποι, γιατί είναι πλεονασματικοί.Εγώ θα έλεγα, όμως, πριν σας απαντήσω, ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι πολιτικοί να δούμε ποιοι έχουν μπει στη Βουλή με ρουσφέτια των πολιτικών και να φύγουν αυτοί πρώτοι. Σε διάφορους οργανισμούς, ποιοι, με ποια ρουσφέτια τόσα χρόνια – και είναι διάφοροι, φίλοι, συγγενείς, πελάτες πολιτικών εννοώ -, και όλα αυτά να αθροιστούν σε ένα νούμερο, παρά να ψάχνουμε να διώξουμε χρήσιμους ανθρώπους»
Που ειπώθηκαν αυτά;
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε, επίσης, πως οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα πρέπει να εφαρμοστούν στη λογική ότι οι ενέργειες είναι ορθολογικές, και τόνισε ότι το θέμα δεν είναι οι απολύσεις αλλά η ανασύνταξη του κράτους.
Η ΜΠΟΡΑ πλησιάζει την Ελλάδα μας από πάνω και από κάτω, αλλά και από τα ανατολικά..
και κάποιοι ¨ευαγγελίζονται¨ Νέα Μεταπολίτευση δίχως να τους έχουν συμβουλέψει οι makers opinion τους ότι ο όρος είναι άκομψος και αποκρουστικός.
Οι δημοκρατικές ευαισθησίες του Έλληνα έχουν τρωθεί βάναυσα και αυτό που έρχεται μαζί με τα γεωπολιτικά και τα γεω- οικονομικά γεγονότα που συννέφιασαν καλοκαιριάτικα τον ορίζοντα της καθημερινότητας μας δεν θα μοιάζει με την imitation μεταπολίτευση του 74 αλλά με κάτι άλλο άγνωστο που δεν μπορούμε να το ψηλαφήσουμε αν δεν σκάσει πρώτα η γεωπολιτική μπόρα των φοβερών ανατροπών.
Στην ¨μεταμελημένη¨ Ελληνική Δημοκρατία μας δεν θα χρειάζεται ΗΓΕΤΗΣ Εθνάρχης- του τύπου 74 αλλά πολιτική ΗΓΕΣΙΑ- του τύπου ¨ ΜΠΟΓΙΑΣ¨, ανεξάρτητη ξένων πιέσεων, να δώσει τέλος στο ¨θρύλο των κομματόσκυλων¨ με γνώμονα το κοινό καλό και για να δει η πολύπαθη πατρίδα ΘΕΟΥ μέρα.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΥΓ. Είναι δυνατόν τα χθεσινά κομματόσκυλα να κάνουν την αξιολόγηση πάνω σε χρήσιμο δυναμικό του Δημοσίου τομέα κατά τις επιταγές της Τρόικας;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.