Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η Δικτατορία των ΗΠΑ ξεσκεπάζεται: Συνέλαβαν 16χρονο μαθητή για ένα φανταστικό κείμενο! (βίντεο)

Η Δικτατορία των ΗΠΑ ξεσκεπάζεται: Συνέλαβαν 16χρονο μαθητή για ένα φανταστικό κείμενο! (βίντεο)


Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία ακόμα περίπτωση κατά την οποία ένας Αμερικανός μαθητής συλλαμβάνεται και εξευτελίζεται, υπό το πρόσχημα της αυστηρής τήρησης της πολιτικής της μηδενικής ανοχής.
Το πρόσφατο περιστατικό, ενδεικτικό της ακραίας παράνοιας που κυριαρχεί στην αμερικανική δικτατορία, σημειώθηκε στη Νότια Καρολίνα, όπου ένας 16χρονος αποβλήθηκε από το σχολείο και στη συνέχεια συνελήφθη επειδή έγραψε σε μία έκθεση ότι θα χρησιμοποιούσε όπλο για να σκοτώσει ένα… δεινόσαυρο!
Ο «δράστης», ο 16χρονος Alex Stone, μαθητής του Summerville High School, έπρεπε να γράψει μια εργασία, η οποία, σύμφωνα με τις οδηγίες, θα είχε τη μορφή «post» στο Facebook.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για το περιστατικό, ο Stone δήλωσε ότι επικρίθηκε από τους καθηγητές του επειδή ήταν ευφάνταστος και επειδή στο κείμενο είχε αναφέρει τη λέξη «όπλο».
«Στο πρώτο status έγραφα ότι σκότωσα το δεινόσαυρο που είχε για κατοικίδιο ο γείτονάς μου και στη συνέχεια έλεγα ότι αγόρασα ένα όπλο για να τακτοποιήσω την υπόθεση»,  εξήγησε ο 16χρονος μαθητής.
Το 65 εκατομμυρίων ετών κενό μεταξύ της εργασίας και της πραγματικότητας δεν φάνηκε να επηρέασε τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αμέσως απέβαλαν τον Stone για μια εβδομάδα. Ακολούθως έψαξαν το σχολικό του ντουλάπι και αφού δεν βρήκαν τίποτα ύποπτο, για άγνωστο λόγο, κάλεσαν και την αστυνομία!
Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του μαθητή, ο ίδιος φέρεται να συμπεριφέρθηκε «περίεργα», συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά. Φυσικά όλα αυτά έγιναν χωρίς καν να ενημερωθούν οι γονείς του…
«Αν οι υπεύθυνοι του σχολείου μου είχαν τηλεφωνήσει και μου είχαν εξηγήσει για την εργασία, θα είχα πάει εκεί για να το συζητήσω και τουλάχιστον θα ζητούσα να ακούσω και την άποψη του γιου μου. Αλλά το σχολείο δεν με ενημέρωσε ποτέ. Κανείς δεν τηλεφώνησε», δήλωσε η  μητέρα του αγοριού Karen Gray.
«Έχω μετανιώσει επειδή η υπόθεση πέρασε πλέον στο μητρώο μου, όμως δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι κακό», κατέληξε το 16χρονο αγόρι.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.