Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Καμία σχέση δεν έχει ο Τσίπρας με την ηρωική Πρόεδρο της Αργεντινής Φερνάντες Κίρχνερ....


Ο ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαιώνει τους δανειστές ότι τα λεφτά τους θα τα πάρουν, αλλά τη χώρα δεν θα την πάρουν», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του το απόγευμα της Παρασκευής σε συγκέντρωση στην πλατεία Πιάτσα Φαρνέζε, στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης. Όλα αυτά στις 18 Ιουλίου…….



Φερνάντες Κίρχνερ Πρόεδρος της Αργεντινής: «Το να εμποδίσεις κάποιον από το να πληρώσει δεν είναι χρεοκοπία» Αυτοί που περιμένουν από εμάς να υπογράψουμε οτιδήποτε, απειλώντας μας πως αλλιώς θα έρθει η συντέλεια του κόσμου, καλύτερα να μην στηρίζονται σε μένα», Λίγες ώρες μετά την άρνηση της Κυβέρνησης της Αργεντινής να πληρώσει τους τοκογλύφους….

Τι συμπέρασμα βγάζουμε αλήθεια;; Ο Τσίπρας είναι υπάλληλος των τοκογλύφων. Διαβεβαιώνει τους δανειστές πως η πολιτική Σαμαρά θα συνεχιστεί ……Νομιμοποιεί χωρίς ίχνος ντροπής την πολιτική Σαμαρά. Μια πολιτική που έχει να κάνει με το πλιάτσικο....της πατρίδας.


Η Κίρχνερ δεν είναι υπάλληλος των δανειστών και παλεύει να κρατήσει μια χώρα όρθια…μια χώρα που ΔΕΝ ξεπουλά τα ασημικά της...

Η Κίρχνερ δεν κλείνει μυστικά ραντεβού με διεθνείς τοκογλύφους.....του Ιδρύματος Brookings! Άτομα αδίστακτα που καταστρέφουν πατρίδες....Επιτέλους ας σταματήσει η αλητεία...ορισμένων blogs.
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.