Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Μπουτάρης: Πρέπει να μπουν τουρκικά ονόματα κάτω από τις ελληνικές οδούς


mpoutaris
Μιλώντας στη πρωϊνή εκπομπή του Mega ο Μπουτάρης, με το σιγοντάρισμα του δημοσιογραφικού πάνελ, υποστήριξε ότι δεν τον ενοχλεί να έρχονται από όλο τον αραβικό κόσμο και την Τουρκία να σπουδάζουν τη θρησκεία τους στη Θεσσαλονίκη αλλά και ότι κάτω από τις ελληνικές οδούς πρέπει να μπουν τουρκικά ονόματα, όπως παλιά, παραγράφοντας το ελληνικό παρελθόν πριν την τουρκοκρατία.

Πολύ ο λόγος δε γοα τούρκους και αλβανούς τουρίστες, αλλά τίποτα για τους Ρώσους, οι οποίοι και αποτελούν την πλειοψηφία των τουριστών στην Β. Ελλάδα.
Ερωτήσεις:
1. Υπάρχουν αντίστοιχες θεολογικές σχολές σε καθαρά ισλαμικές χώρες;
2. Θα γραφούν αντίστοιχα ελληνικά ονόματα στις οδούς της Κωνσταντινούπολης, της Μικράς Ασίας και του Πόντου;
3. Είναι σύμφωνος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την ιδεολογία και την πράξη του Ισλάμ (παιδεραστία, καταπίεση γυναικών κτλ;)
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.