Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«Γαμι…νται οι λευκοί», έγραφε σε διαδικτυακά μηνύματα ο αποθανών «Αμερικάνος» του ΙΚΙΛ!


«Γαμι…νται οι λευκοί», έγραφε σε διαδικτυακά μηνύματα ο αποθανών «Αμερικάνος» του ΙΚΙΛ!

Μαύρος, αναλφάβητος, αποτυχημένος, ράπερ, κακοποιός… θέμα χρόνου ήταν για κάποιους η στροφή του στο ισλάμ…
Σύμφωνα με τα μηνύματα που αναρτούσε ο σκοτωμένος πλέον από αντίπαλη τρομοκρατική ομάδα στη Συρία, ο πρώτος «Αμερικάνος» που συνάντησε τον αλλάχ τη περασμένη εβδομάδα στη Συρία φαίνεται να πληρούσε όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει «μάρτυρα του αλλάχ» ασπαζόμενος το ισλάμ.

Ο 33χρονος Douglas McAuthur McCain έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter σχόλια προσβλητικά για τους λευκούς και τους ομοφυλόφιλους. Συγκεκριμένα, σε μήνυμα του αναφέρει ότι «γαμ…ούνται οι λευκοί», αισθήματα μίσους που δημιουργήθηκαν κατά της λευκής φυλής μετά τη παρακολούθηση της ταινίας «Οι υπηρέτριες», η οποία εξιστορεί τον ρατσισμό που βίωσαν οι Αφρο-αμερικανίδες υπηρέτριες φροντίζοντας τις κατοικίες των πλούσιων λευκών στον αμερικανικό Νότο.
Τα περισσότερα μηνύματα έχουν αναρτηθεί το 2012, αφού αργότερα ο «Αμερικάνος» ισλαμιστής που πολέμησε με τους φονιάδες του ΙΚΙΛ τα γυναικόπαιδα και τους αμάχους χριστιανικών χωριών στη Συρία, ταξίδεψε μέχρι τη Τουρκία για να απαρτίσει την βαρβαρική οργάνωση. Βάσει στοιχείων από τις υπηρεσίες ασφαλείας, ο ίδιος φέρεται να είχε μεταβεί πριν τη Τουρκία στη Σουηδία και τον Καναδά, με τις αρχές- αν και ισχυρίζονται ότι τον παρακολουθούσαν εδώ και καιρό- να δηλώνουν άγνοια για την έξοδό του από τη χώρα κατά τη περίοδο εκείνη. Σε άλλο μήνυμά του αναφέρει επί λέξει, αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους αυτή τη φορά: «Γιατί αυτές οι αδελφές επιμένουν να λένε ότι γεννήθηκαν ομοφυλόφιλοι; Όχι σκύλα, διάλεξες να βάζεις π..τσους στο κ..λο σου»! Επιπέδου ο μακαρίτης, όχι αστεία… Επίσης, αρκετές αναφορές κάνει και στους «αδελφούς του μουσουλμάνους», τους οποίους ενθαρρύνει για την αιμοβόρα και απάνθρωπη δράση τους σε μήνυμά του μόλις το περασμένο Μάιο, υποσχόμενος ότι θα γίνουν ένα σύντομα. Αμήν, και πείτε στον Αλλάχ να βράσει κι άλλο ρύζι…
Ο Αφρο-αμερικάνος Douglas δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει ούτε τις σπουδές του στο λύκειο, αφού παράτησε το σχολείο από πολύ νωρίς, ασχολήθηκε με το να «ραπάρει»- εξασφαλισμένη καριέρα για την αφρο-αμερικανική κοινότητα- αλλά απέτυχε κι εκεί, ενώ διατηρούσε και φάκελο στη αστυνομία, απασχολώντας τις αρχές με τις εγκληματικές του δραστηριότητες. Καλόπαιδο με τα όλα του.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.