Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Έχουν ξεφύγει οι ψευτοαντιρατσιστές.. έβγαλαν και τα ΖΑΡΑ ρατσιστικά!


Έχουν ξεφύγει οι ψευτοαντιρατσιστές.. έβγαλαν και τα ΖΑΡΑ ρατσιστικά!

Αφού αυτό λένε στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης… έτσι θα είναι…
Νέος σάλος έχει ξεσπάσει στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης, όπως το Tweeter και το Facebook, με χρήστες να αναρτούν μηνύματα οργής κατά της ισπανικής εταιρείας ειδών ρουχισμού Zara. Αφορμή για το διαδικτυακό ξέσπασμά τους αποτέλεσε η νέα καμπάνια της εταιρείας, στην οποία συμπεριλαμβάνουν μπλουζάκι που φέρει το εξής για αυτούς «ρατσιστικό» μήνυμα: «Το λευκό είναι το νέο μαύρο»!

Μετά από αυτή την «ύβρη» στη μαύρη φυλή- η συντριπτική πλειοψηφία των αντιδράσεων προήλθε από χρήστες αφρικανικής καταγωγής- πόλεμος ξέσπασε με μηνύματα που κάνουν λόγο για «φυλετικό διαχωρισμό», «ρατσιστικό σλόγκαν», «αμφιλεγόμενη συνθηματολογία» μπλα, μπλα, μπλα…
Το ότι το μπλουζάκι είναι άσπρο και η εταιρεία επιχειρεί με αυτό τον τρόπο να προωθήσει το λευκό χρώμα ως νέα μόδα στον αντίποδα του αντίστοιχου μαύρου χρώματος δεν το σκέφτηκε κανείς;… Και πως να το σκεφτεί κάποιος άλλωστε, αφού οτιδήποτε έχει να κάνει με «μαύρο» έχει καθιερωθεί ως απόλυτη ένδειξη ρατσιστικής συμπεριφοράς. Μαύρη είναι η νύχτα και σκοτάδι στο μυαλό τους!
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.