Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τέλος το ζεστό νερό στο Κίεβο μέχρι τον Οκτώβριο.


zesto nero

Δεν έχουν πλέον ζεστό νερό όλοι οι κάτοικοι του Κιέβου,η κατάσταση αυτή θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο εξ’αιτίας της οικονομικής κρίσης και της παύσης διοχέτευσης του ρωσικού αερίου στην Ουκρανία.


 ”Κόπηκαν όλες οι προμήθειες θέρμανσης” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πιο πλούσιος επιχειρηματίας της Ουκρανίας Rinak Akhmetov,πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρίας ««Kievenergo»».Επίσης ο ισχυρός αυτός επιχειρηματίας κατέχει το μονοπώλιο της θέρμανσης στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας που απαριθμεί πάνω από 3 εκατομμύρια κατοίκους.Με τον ερχομό του Ποροσένκο στην εξουσία η Ουκρανία κατάφερε να χάσει και την θέρμανση.Διότι αρνήθηκε κατηγορηματικά την αύξηση του φυσικού αερίου από την Ρωσία,όμως δεν υπήρχε και καμία άλλη επιλογή.Επομένως θα κρυώσουν πολύ οι Ουκρανοί.Παράλληλα ο υπεύθυνος της νομαρχίας Dmytro Novitski δήλωσε χαρακτηριστικά ««Αν δεν ξεκινήσουμε να εξοικονομούμε από τώρα αέριο,θα έχουμε τεράστια προβλήματα τον χειμώνα»».
Πηγή:Figaro
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.