Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΣΕΤΕ: Μεχρι πριν έκανε τεμενάδες στην συγκυβέρνηση. Τωρα που καταστρέφονται οι ξενοδόχοι, άνοιξε το στοματάκι του…




Σε τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η ζημιά στην ελληνική οικονομία από την “ρωσο-ουκρανική κρίση”,
όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΕΤΕ) Ανδρέας Ανδρεάδης, προειδοποιώντας και για περισσότερα προβλήματα στον τουρισμό στο εγγύς μέλλον. Στον απόηχο του «λουκέτου» ενός απότα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Ρωσίας λόγω του εμπάργκο και των κυρώσεων που επέβαλε στη Ρωσία η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ ανέφερε ότι σημειώθηκε μείωση κατά περίπου 200.000-250.000 Ρώσων τουριστών ενώ και για τους Ουκρανούς η πτώση είναι στο 50%.
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν εχει απομηνει μια μεσαια ταξη που κινει την οικονομια, πανε κι αυτη να την αποδεκατισουν και δηλωνουν με περησιο θρασος οτι κανουν μεταρρυθμισεις. Αυτο ακουγεται και απο βουλευτες που θελουν να δικαολογισουν τα οχτω χιλιαδες ευρω τον μηνα που παιρνουν.
    Αν ηθελαν να κανουν μεταρρυθμισεις και νοικοκυρεμα στην οικονομια δεν θα επετρεπαν στον Βενιζελο να αλλαξει την επιπλωση των γραφειων του με χρηματα του δημοσιου. Μηπως μπηκαν τα ποντικια και ροκανισαν τα επιπλα; Επισης, δεν θα γυρναγε ο Βενιζελος με αυτοκινητο κρατικο, αξιας 750.000 Ευρω.
    Τωρα, θελουν να φορολογισουν και την αγροτικη γη και θα το κανουν κι αυτο. Μας αλυσοδεσαν οικονομικα και το πεζουν και σωτηρες. Εφτασαν στο σημειο να μαλωνουν την Αργεντηνη, γιατι αρνηθηκε να πληρωσει τους απατεωνες, που την δανεισαν δεκα και θελουν να της παρουν χιλια. Η Προεδρος της Αργεντηνης φοραει παντελονια και δεν αφησε τον λαο της να φτωχαιψει για να πανηγυριζουν οι εδω δοσιλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.