Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Κέρι: Παγκόσμιος συνασπισμός για να επιβάλλει την τάξη στην Μέση Ανατολή


middle-east
Θα αποτελείται βέβαια μόνο από τις χώρες-τσιράκια των παγκοσμιοποιητών
Οι εξελίξεις προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Εκτίμησή μας ήταν ότι οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης επιδιώκουν να θέσουν την περιοχή της Μέσης Ανατολής και δη τα πολύπαθα Ιεροσόλυμα υπό διεθνή έλεγχο με αφορμή τις συγκρούσεις.
Πέρα από την διαμάχη Ισραήλ-Παλαιστίνης υπάρχουν οι ισλαμιστές, οι οποίοι στην αρχή ήταν για την Δύση «ακτιβιστές» κατά του «βάρβαρου Άσαντ», τώρα όμως χαρακτηρίζονται «τρομοκράτες» και επιβάλλεται να επέμβει ο… «Captain America», δηλαδή το ΝΑΤΟ. Η ίδια συνταγή δηλαδή όπως με Σαντάμ και Οσάμα.
Έτσι μετά την αναφορά του Πενταγώνου για πρόθεση επέμβαση στην Μέση Ανατολή, ο ΥΠΕΞ των Η.Π.Α., Τζον Κέρι, έκανε λόγο για έναν μεγάλο, παγκόσμιο συνασπισμό για την αντιμετώπιση δήθεν του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο εξόπλιζαν τα αφεντικά του. Μάλιστα εκτίμησε ότι ο συνασπισμός αυτός μπορεί να χρησιμοποιήσει «πολιτικά, ανθρωπιστικά, οικονομικά και δικαστικά μέσα καθώς και πληροφορίες για να υποστηρίξει την στρατιωτική δράση». Πλήρης έλεγχος δηλαδή, ίσως και κήρυξη «δικτατορίας ανάγκης» (τάξη μέσω χάους) και γιατί όχι προσπάθεια προώθησης των εύρω-μεσογειακών σχεδίων.
Βέβαια πολλά τα σχέδια των παγκοσμιοπιητών και όλα αλλάζουν στην πορεία, καθώς υπάρχει το ανυπέρβλητο εμπόδιο της Ρωσίας.
Αναμένουμε…
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.