Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

«ΗΠΑ και ΟΗΕ έδωσαν στήριξη για επενδύσεις στα Κατεχόμενα»


«ΗΠΑ και ΟΗΕ έδωσαν στήριξη για επενδύσεις στα Κατεχόμενα»

Oι πλευρές στο νησί έχουν δικαιώματα και απαιτήσεις και θα πρέπει η κάθε πλευρά να σέβεται την άλλη, δήλωσε o ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Ερογλου.
Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Ερογλου δήλωσε μετά από συνάντηση με την Ένωση Διεθνών Διπλωματών ότι οι δύο πλευρές προσπαθούν να φθάσουν σε συμφωνία στην οποία οι κοινότητες θα ζουν ειρηνικά και αν, όπως είπε, η ε/κ πλευρά έχει βούληση για συμφωνία, τότε μια συμφωνία θα είναι εφικτή.

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ένωσης, Γκούντερ Μέινελ, ο οποίος προσκάλεσε τον κ. Ερογλου να επισκεφθεί τη Γερμανία, πρόσκληση η οποία έγινε αποδεκτή.
Μιλώντας μέσω μεταφραστή, ο κ. Μέινελ είπε ότι η λύση θα πρέπει να βασίζεται στην ισότητα, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Εθνη έδωσαν περισσότερη στήριξη σε θέματα επενδύσεων στα κατεχόμενα παρά η ΕΕ.
Ανέφερε επίσης ότι η Ένωση έχει συνεργασία με το παράνομο αμερικάνικο πανεπιστήμιο στην κατεχόμενη Κερύνεια και ότι προτίθενται να δημιουργήσουν σχολή διπλωματίας. Τέλος, κάλεσε τον κ. Ερογλου να επισκεφθεί τη Γερμανία.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.