Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Κούρδοι σκότωσαν τον Κοσοβάρο τζιχαντιστή της ISIS



Η κουρδική τηλεόραση KNNC, μετέδωσε την είδηση πως σκοτώθηκε ο περιβόητος Αλβανός Κοσοβάρος τζιχαντιστής, Lavdrim Muhaxheri σε μάχη μεταξύ τζιχαντιστών και Κούρδων.

«Είναι νεκρός αυτός που δημοσίευσε φωτογραφίες να κόβει το κεφάλι ενός νεαρού Σύριου και κατόπιν να το κρατά στο ένα του χέρι. Όλοι οι τρομοκράτες θα έχουν την ίδια μοίρα με τον Μουχατζέρι», ανέφερε η κουρδική τηλεόραση δείχνοντας το άψυχο σώμα του Αλβανού.
O Αλβανικής καταγωγής Κοσοβάρος τζιχαντιστής, που πολεμούσε με το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία (ISIS), πριν λίγες μέρες είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη όταν ανάρτησε φωτογραφία στο Facebook στην οποία φαίνονταν να αποκεφαλίζει έναν Σύριο. Εμφανιζόταν ως πρωτοπαλίκαρο της ISIS καθώς ήταν αυτός που σε κάθε βίντεο είχε το μικρόφωνο στο χέρι και ξεσήκωνε τους υπόλοιπους τζιχαντιστές.
Πηγή: www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.