Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΕΟΣ. Η ΕΕ θέλει να βραβεύσει τους ναζιστές φονιάδες του Κιέβου για την «προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»!!!


UKRAINE-RUSSIA-CRISIS-POLITICS-ULTRA-NATIONALISTS-FIGHTING

To κίνημα διαμαρτυρίας Μαϊντάν του Κιέβου, στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι σφαγείς του Δεξιού Τομέα και άλλα φασιστικά κτήνη, υποχείρια και μισθοφόροι,  είναι μεταξύ των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν σήμερα για το βραβείο προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το οποίο απονέμει κάθε χρόνο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!


Ας τους στήσουν και άγαλμα για τις φρικαλεότητες που διέπραξαν, προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο για την επέλαση του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων.
Μόνο μην ξεχάσουν να στείλουν προσκλητήριο για τα αποκαλυπτήρια στις οικογένειες των θυμάτων που σφαγιάστηκαν στην Οδησσό, εκείνων που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ στο Ντόνετσκ, των παιδιών που κάηκαν ζωντανά μέσα στα νηπιαγωγεία…
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.