Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Κάτι συμπτώσεις!!! Απελευθερώθηκαν οι Τούρκοι όμηροι που είχαν απαχθεί από την ISIS


ομηροι

Ένας από τους κύριους λόγους που επικαλούνταν η Τουρκία για να μη συμμετάσχει στη δήθεν παγκόσμια εκστρατεία του Ομπάμα εναντίον της ISIS ήταν η ασφάλεια των Τούρκων ομήρων.
Ξαφνικά, μετά από 3 μήνες και αφού ο Ερντογάν τα «γύρισε» και αποφάσισε να συστρατευθεί στον κοινό αγώνα κατά των «άθρησκων»-σύμφωνα με τον Ομπάμα- δολοφόνων, οι όμηροι αυτοί απελευθερώνονται…
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε σήμερα πως 49 Τούρκοι όμηροι οι οποίοι είχαν συλληφθεί από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους τον Ιούνιο στη βόρεια ιρακινή πόλη της Μοσούλης επέστρεψαν ασφαλείς στην Τουρκία χάρη στις προσπάθειες της υπηρεσίας πληροφοριών της χώρας.
Οι όμηροι, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται διπλωμάτες, στρατιώτες και παιδιά, είχαν απαχθεί τον Ιούνιο από το γενικό προξενείο της Τουρκίας. Ο Νταβούτοβλου δήλωσε πως μεταφέρονται στη νότια τουρκική πόλη Σανλιούρφα
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.