Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Για να λέει ο Μπένι ότι «δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών στην Ελλάδα»…καιγόμαστε!!!


τζιχαντ

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Μπένι όσον αφορά στην ύπαρξη ισλαμιστών δολοφόνων στην Ελλάδα…«Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν…

Σε ερώτηση «για ένα θέμα που θα συζητηθεί σε αυτή τη Σύνοδο, το θέμα της τρομοκρατίας» και ότι «τις τελευταίες 48 ώρες υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ ότι οι ελληνικές Αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από τη CIA και άλλες υπηρεσίες, σύμφωνα με τα οποία επτά άτομα ελληνικής καταγωγής έχουν σχέση με τζιχαντιστές και ότι τζιχαντιστές εκπαιδεύτηκαν επί ελληνικού εδάφους» και «ποια είναι η θέση της κυβέρνησης;», ο κ. Βενιζέλος τόνισε:

«Η Ελλάδα μετέχει στη διεθνή κινητοποίηση κατά του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους. Η Ελλάδα σέβεται και εκτελεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ στα θέματα αυτά. Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή μας. ‘Αρα μετέχουμε στη διεθνή συνεργασία ανταλλαγής πληροφοριών προκειμένου να προστατεύσουμε τις χώρες μας, διότι αυτό είναι πλέον ένα ζήτημα εσωτερικής ασφάλειας. Δεν έχει άμεσο πρόβλημα η Ελλάδα, αλλά μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι γειτονικές μας χώρες και η ευρύτερη περιοχή.
Με τον κ. Μπαν Κι-μουν συζητήσαμε για όλα τα άλλα θέματα. Για τον Έμπολα, για την κλιματική αλλαγή και φυσικά για το ευρύ φάσμα των ανοιχτών, θερμών κρίσεων και ανατολικά και νότια σε σχέση με την Ευρώπη».
Σε άλλη ερώτηση για το ίδιο θέμα (για τα επτά άτομα και την τρομοκρατία) και κατά πόσο υπήρξε ενημέρωση από αμερικανικής πλευράς, ο κ. Βενιζέλος απάντησε «όχι, δεν έχουμε καμία τέτοια συγκεκριμένη ενημέρωση. Έχουμε πολύ στενή συνεργασία και με την αμερικανική διοίκηση και με όλες τις συμμαχικές μας χώρες».
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.