Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Συνέχεια στην πρόκληση δίνει ο Σκοπιανός αντιπρόεδρος


Συνέχεια στην πρόκληση δίνει ο Σκοπιανός αντιπρόεδρος
Με μια ανάρτηση στο Facebook, όπου κοινοποιεί το δημοσίευμα του Mega το οποίο αναφέρεται στην προκλητική κίνησή του να φωτογραφηθεί στην πιο ψηλή κορυφή του Ολύμπου με μια σημαία με τον Ηλιο της Βεργίνας επανήλθε ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι, διαβάζουμε στο Έθνος.
Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και πρώην υπουργός εξωτερικών, ο Μιλόσοσκι σχολίασε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Mega γράφοντας «Γνωρίζω υποτυπώδη ελληνικά, αλλά νομίζω πως καταλαβαίνω».

Το δημοσίευμα έκανε λόγο για την προκλητική κίνησή του να φωτογραφηθεί στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου με τη σημαία που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας κρύβοντας… επιμελώς την ελληνική σημαία που υπάρχει μονίμως εγκατεστημένη στην κορυφή.
Ο ίδιος ο Αντ. Μιλόσοσκι είχε φροντίσει να δημοσιοποιήσει το αλυτρωτικό του κτύπημα, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και γράφοντας: «Μακεδονική αποστολή στον Ολυμπο, κορυφή Μύτικας σε υψόμετρο 2.917 μέτρων». Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Vest των Σκοπίων, που έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα και έκανε το θέμα πρωτοσέλιδο χτες, ανέφερε: «Οταν πατήσαμε το πόδι μας στον Μύτικα αγκαλιαστήκαμε, φωνάζαμε και τραγουδούσαμε. Εννοείται ότι βγήκαμε φωτογραφίες. Η φωτογράφηση μιας τέτοιας μακεδονικής παρέας συνοδεύεται από τα κρατικά και ιστορικά μακεδονικά σύμβολα». Υποστήριξε μάλιστα ότι τη σημαία με τον μακεδονικό δεκαεξάκτινο ήλιο την κουβαλά πάντοτε μαζί του! Σύμφωνα με τον Αντ. Μιλόσοσκι ένα άλλο μέλος της ομάδας είχε μαζί του και την κρατική σημαία της ΠΓΔΜ και υποστηρίζει ότι η παρέα φωτογραφήθηκε και με τις δύο σημαίες.
Συνέχεια στην πρόκληση δίνει ο Σκοπιανός αντιπρόεδρος
Σε επόμενή του ανάρτηση, ο Μιλόσοσκι, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του ίδιου κατά την ανάβαση στον Όλυμπο έγραψε: «Μόνο αργά και σταθερά – τόσο γρήγορα για την επίτευξη του στόχου».
Εν τω μεταξύ, τα ΜΜΕ της χώρας σήμερα, παρουσιάζουν τις ελληνικές αντιδράσεις για την πρόκληση αλυτρωτισμού του σκοπιανού πολιτικού κάνοντας λόγο για «εξοργισμένη Ελλάδα».
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.