Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν ο Μιλόσοσκι (που τώρα είναι "μακεδόνας") ήταν Βούλγαρος εθνικιστήςΗ περίπτωση του πρώην Υπ.Εξ. της FYROM Antonio Miloskoski (κατάγεται από το χωριό Γάβρος της Καστοριάς, ενώ ο Γκρούεφσκι από την Αχλάδα Φλώρινας), αποτυπώνει ανάγλυφα τη...
νεώτερη ιστορία στην ταραγμένη Μακεδονία. Ως ελληνικής καταγωγής "κομιτατζής", έχει στο DNA του το μίσος για την Ελλάδα. Στην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, αυτοί οι Γενίτσαροι δήλωναν -εντός Γιουγκοσλαβίας- "Βούλγαροι", γιατί πίστευαν ότι οι Βούλγαροι θα είναι οι τιμωροί των Ελλήνων. Τη δεκαετία του ΄80, οι μισοί κάτοικοι των Σκοπίων έλεγαν "είμαστε Σλάβοι" και οι άλλοι μισοί "είμαστε Βούλγαροι" και ορκιζόταν στον Τσάρο Σαμουήλ.
Αργότερα ..."ανακάλυψαν" όλοι ότι είναι απόγονοι του Αριστοτέλη.
Στις φωτογραφίες, ο Μηλώσης, περιχαρής ανάμεσα σε μέλη της Νεολαίας του Βουλγαρικού εθνικιστικού VMRO. Tου Βουλγαρικού VMRO, όχι του Σκοπιανού. 
Σήμερα, ο Μιλόσοσκι -παραγκωνισμένος από τον Γκρούεφσκι που τον φοβάται- το παίζει "υπερΜακεδόνας". Ό,τι να ΄ναι, αρκεί να είναι το αντίπαλο δέος του ελληνισμού. Άσβεστο μίσος και λαχτάρα για κατάκτηση της ελληνικής Μακεδονίας. 
"Solun will be the capital of Macedonia again", 
"Nace ke bide i solunsko pole" , 
τα όνειρα των γενίτσαρων που ήταν Βούλγαροι κι έγιναν εσχάτως "Μακεδόνες", κληρονόμοι του Αριστοτέλη και του Μ.Αλέξανδρου, με τις ευλογίες των ΗΠΑ.


taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.