Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ουάσινγκτον υπόσχεται πως δεν θα επιτεθεί στις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας.


oxide

Η Ουάσινγκτον υπόσχεται πως δεν θα επιτεθεί στις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποσχέθηκαν να μην επιτεθούν στις  κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας κατά τη διάρκεια των εναέριων επιδρομών  ενάντια στους τζιχαντιστές του ”ισλαμικού κράτους” (ΕΙ) που πολεμάνε στη χώρα,σύμφωνα με έναν Ιρανό αξιωματούχο που εκείνος παραπέμπει με την σειρά του σε μία εκπρόσωπο της αμερικανικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο αξιωματούχο, ο οποίος με τη σειρά του παραπέμπει σε μια εκπρόσωπο της αμερικανικής κυβέρνησης,η Ουάσιγκτον ενημέρωσε την Τεχεράνη για την πρόθεσή της να πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον του ισλαμικού κράτους σε συριακό έδαφος.
Βέβαια  η ξαφνική αλλαγή δόγματος των Η.Π.Α μας προβληματίζει πολύ έντονα.Μέχρι στιγμής,με την πολιτική της η Αμερική άφησε το ”ισλαμικό κράτος” και τις υπόλοιπες τζιχαντιστικές-τρομοκρατικές οργανώσεις να αναπτυχθούν και να λάβουν τεράστια δύναμη στην Συρία.Τόσο καιρό ο Ομπάμα απειλούσε πως θα χτυπήσει τις κυβερνητικές δυνάμεις της χώρας,ενώ τώρα παρατηρούμε πως οι εκπρόσωποι του υπόσχονται πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση.
Πηγή:Ria Novosti
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.