Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Καλά σού λένε: Στον Πάπα πας, στην Αμφίπολη γιατί ΔΕΝ πας;


Μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω. Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν εμφανίστηκε στον Τύμβο της Αμφίπολης όπως θα όφειλε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως; Δεν είναι παράξενο;
Νίκος Εμμανουηλίδης



Αγαπητέ κύριε Εμμανουηλίδη,


Απάντηση στο ερώτημά σας θα σας δώσει ο κύριος Γλέζος. Ο πνευματικός δάσκαλος του Αλέξη Τσίπρα!
Στο δημοτικό συμβούλιο Πάρου της 6/9/2011 συζητήθηκε ο ορισμός ακριβούς θέσης στην περιοχή Θόλου Παροικιάς για την τοποθέτηση προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου κ. Μανόλης Γλέζος ψήφισε αρνητικά στην τοποθέτηση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί όπως είπε: «από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας»

http://fileleutheros.pblogs.gr/2011/08/m-glezos-ohi-sthn-protomh-toy-antidhmokrath-m-alexandroy-sthn-pa.html
Θα τους ακολουθήσει  αιωνίως η "ύβρις" απέναντι στον Αλέξανδρο........ ...Το τραγικό είναι πως ζητάνε και να μας κυβερνήσουν!... Η απότομη "πτώση" του ΠΑΣΟΚ έκανε τους Αμερικανούς να αναζητήσουν έναν νέο "πόλο" και αυτό είναι τραγωδία…μιας και τα άτομα ζουν σε ένα μακρινό και εφιαλτικό παρελθόν....Ο Ελληνικός λαός, θα πληρώσει πολλά.....πολλά κόμπλεξ...
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.