Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλορώσοι οι Έλληνες σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους


Ellada-Rwsia
Υπέρ της στήριξης της Ουκρανίας τάσσεται η πλειονότητα των Αμερικανών και των Ευρωπαίων, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα «Διατλαντικές Τάσεις» που έδωσε στην δημοσιότητα το αμερικανικό ινστιτούτο German Marshall Fund (GMF).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 71% των Αμερικανών και το 68% των Ευρωπαίων έχουν αρνητική άποψη για τη Ρωσία.
Το 58% των Ευρωπαίων (σε Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελλάδα και Σουηδία), οι οποίοι ερωτήθηκαν, εκτιμά ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η οικονομική και πολιτική βοήθεια προς την Ουκρανία, ακόμη και αν υπάρχει κίνδυνος να οξυνθεί η σύγκρουση με τη Ρωσία.
Οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της άποψης είναι οι Σουηδοί (73%) και ακολουθούν οι Γερμανοί (65%).
Η μοναδική χώρα, στην οποία η άποψη αυτή στηρίζεται από τη μειοψηφία των ερωτηθέντων, ήταν η Ελλάδα (44%).
Σχεδόν έξι στους 10 (61%) Ευρωπαίους προτείνουν την επιβολή σκληρότερων κυρώσεων στη Ρωσία, όμως ακόμη περισσότεροι (71%) διαφωνούν με την παράδοση στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία.
pygmi.gr

Σχόλιο ΛΦ: Δηλαδή, υπάρχει ένα 44% των Ελλήνων που παρά τις κυρώσεις που φάγαμε εξ' αιτίας της ηλίθιας πολιτικής των Σαμαροβενιζέλων, θέλει να στηρίξουμε τους ναζί της Ουκρανίας; Αναρωτιέμαι, αν είναι οι ίδιοι που όλη μέρα μας πρήζουν για την ναζιστική ΧΑ η οποία είναι το μόνο πρόβλημα που βλέπουν και όχι το ξεπούλημα της χώρας. Δηλαδή, πως γίνεται εδώ να τους κατηγορείς και εκεί να τους στηρίζεις; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.