Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
H Toυρκική Αστυνομία σκότωσε 2 πρόσφυγες Κούρδους και τραυμάτισε πολλούς άλλους , μεταξύ αυτών και παιδιά. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή  του CNN Botin Kurdistani, o Τουρκικός στρατός επιτέθηκε σε πολίτες του κουρδικού χωριού  Rojava στο συριακό έδαφος.

ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
Εδώ και 3 ημέρες κύματα κούρδων προσφύγων προσπαθούν να περάσουν τα συροτουρκικά σύνορα καθώς η τρομοκρατική ISIS με βαρύ  πυροβολικό χτυπάει όλα τα κουρδικά χωριά γύρω από το  Kobani στη Βόρεια Συρία.
ΜΑΧΕΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Η Τουρκία είχε ανοίξει τα σύνορά της μόνο για μια ημέρα αλλά μόλις η ISIS απελευθέρωσε  τους 49 Τούρκους ομήρους αμέσως έκλεισε πάλι τα σύνορα.
Απελπισμένοι πρόσφυγες αναζητούν καταφύγιο στην Τουρκία η οποία αντί για βοήθεια τους χτυπάει μέσω στρατού και δυνάμεων ασφαλείας.
Με απλά λόγια όπως μεταφέρει και ο ανταποκριτής:
Η ΙSIS χτυπάει από πίσω και η Τουρκία από μπροστά.
YΓ.Το CNN δημοσιεύει το φωτορεπορτάζ του ανταποκριτή  με την ένδειξη στις φωτογραφίες “όχι επιβεβαιωμένο από CNN”, προφανώς για ευνόητους λόγους…
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.