Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

«Μουσουλμανική Ημέρα»: Παρέλαση μίσους και θανάτου στη Νέα Υόρκη (φωτό+βίντεο)


«Μουσουλμανική Ημέρα»: Παρέλαση μίσους και θανάτου στη Νέα Υόρκη (φωτό+βίντεο)

Υποτίθεται ότι στις παρελάσεις προβάλλεται η ταυτότητα αυτών που συμμετέχουν, αναπαρίστανται σημαντικά γεγονότα από την ιστορία και τον πολιτισμό τους, αποτίεται φόρος τιμής σε ήρωες και εμβληματικές μορφές της φυλής ή του έθνους τους.
Ωστόσο, όπως φαίνεται από την παρέλαση των μουσουλμάνων στη Νέα Υόρκη, το Ισλάμ έχει ελάχιστα θετικά στοιχεία για να μοιραστεί με τον κόσμο. Αντιθέτως, έχει να επιδείξει πληθώρα φρικαλεοτήτων, για τις οποίες μάλιστα επαίρεται.

Στις οθόνες που είχαν στηθεί ειδικά για την παρέλαση των μουσουλμάνων στη Νέα Υόρκη προβάλλονταν εικόνες από το σκλαβοπάζαρο των Γεζίντι, ενώ από τα άρματα που διέσχισαν τους δρόμους «ξεχώρισε» εκείνο που έδειχνε μια γυναίκα με μια θηλιά γύρω από τη λαιμό της. Η γυναίκα συμβόλιζε την Αίγυπτο, η οποία σύμφωνα με τους ισλαμιστές είναι σκλαβωμένη, επειδή οι μακελάρηδες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν.



Το πλήθος κρατούσε τις χαρακτηριστικές σημαίες της ISIS, ενώ κάποιοι άλλοι παρέλασαν κρατώντας πλαστικά όπλα και βόμβες.
Αν αυτός είναι ο τρόπος που οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν, φανταστείτε τι θα κάνουν σε λιγότερο ευτυχισμένες μέρες…
παρ1

παρ2

παρ3

παρ4

παρ5

παρ6
παρ7

παρ8

παρ9

παρ10
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.