Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

”EYXΑΡΙΣΤΩ ΙΣΡΑΗΛ…. ” /Η ΙΣΛΑΜΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

BLJBL

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Μετά την Τουρκία και το Ισραήλ παραδέχεται μέσα από δημοσίευμα του Le Monde Juif .info (20/09/14) ότι συμμετέχει και αυτό στην υποστήριξη του Τζιχάντ με τον δικό του πάντα διακριτικό τρόπο. Μετά το νικάχ (το σεξουαλικό τζιχάντ), η παροχή περίθαλψης σε τζιχαντιστές ή συμμάχους τους δεν αποτελεί παρά ιατρικό τζιχάντ.
Ένας υψηλά ιστάμενος της λεγόμενης συριακής αντιπολίτευσης στην παρθενική του 10ημερη επίσκεψη στο Ισραήλ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο κράτος του Ισραήλ για την ανθρωπιστική βοήθεια που αυτό παρείχε στους « σύριους πολίτες. »

«Το Ισραήλ φροντίζει τους σύριους τραυματίες και σώζει ζωές ενώ ο Άσσαντ συνεχίζει να σφαγιάζει το λαό του. Ποιός είναι ο αληθινός εχθρός;» αναρωτιέται o dr Kamal al-Labwani κατά την επίσκεψή του σε σύριους τραυματίες στο νοσοκομείο Ziv de Safed στο βόρειο Ισραήλ.
« Eυχαριστώ Ισραήλ…… »
« Ευχαριστώ Ισραήλ γι αυτήν την ευγενική ανθρωπιστική χειρονομία που θα επιτρέψει όπως το ελπίζω να δώσει ελπίδα και επαναπροσέγγιση στους λαούς μας. Εσείς καταλαβαίνετε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο λαό τι είναι μια σφαγή »
πρόσθεσε αφού επισκέφθηκε το Μνημείο του Ολοκαυτώματος (Shoah) Yad Vashem, στην Ιερουσαλήμ. Καταλαβαίνουν πολύ καλά τι είναι η σφαγή γιατί πρόσφατα την διέπραξαν.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
Όλη η ανθρωπότητα παρακολούθησε τη σφαγή των νηπίων που πραγματοποίησε ο Νετανιάχου στα παλαιστινιακά εδάφη . Λίστες με εκατοντάδες ονόματα των βρεφών ανακοινώθηκαν ,κηδείες έγιναν. Ποιός είναι ο σφαγέας παιδοκτόνος της περιοχής είναι γνωστό.  Αν ο Άσσαντ έχει θυσιάσει την μισή χώρα και τους δεκάδες χιλιάδες των στρατιωτών του είναι ακριβώς γιατί δεν σφαγιάζει το λαό του. Σε διαφορετική περίπτωση οι εκκαθαρίσεις των τζιχαντιστών θα ήταν μαζικές.
10494736_774030059321487_6380030635821852977_n (2)
Ο “πατριώτης αυτός σύριος” που ευελπιστεί με την υποστήριξη των ξένων δυνάμεων να κυβερνήσει, βλέπει ως εχθρό του τον Άσσαντ και τον συριακό λαό  και ως φίλο και συμμαχό του το Ισραήλ.
H διεθνής κοινότητα θεωρεί τον Labwani ως τον σύριο « Nelson Mandela » αναφέρει με πομπώδη τρόπο το δημοσίευμα του ισραηλινού μέσου. Τον αναφέρει ως έναν ακτιβιστή των δικαιωμάτων του ανθρώπου στη Συρία για περισσότερο από 2 δεκαετίες.
Μετά το 2012 , ο ισραηλινός στρατός (Tsahal) εγκατέστησε μια νοσοκομειακή μονάδα στα υψίπεδα του Golan για να καλύψει τα επείγονατα περιστατικά όπως διατείνεται των σύριων τραυματιών (τζιχαντιστών). Στόχος η ανάνηψη κι η επαναπροώθηση τους στη Συρία, στα μέτωπα των μαχών. Tα πιο σοβαρά περιστατικά διοχετεύονταν σε άλλα νοσοκομεία του Ισραήλ. Οι ισραηλινές αρχές δεν αποκαλύπτουν τον ακριβή αριθμό των “σύριων” που νοσηλεύονται σε υγειονομικές μονάδες τους. Και βέβαια δεν τον αποκαλύπτουν διότι αφορά απόρρητη στρατιωτική πληροφορία αφού δεν πρόκειται -στην συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον- για σύριους υπηκόους αλλά για μισθοφόροιυς τζιχαντιστές.
Το εβραικό κράτος ξόδεψε περισσότερα από 10. 000.000 δολάρια για την περίθαλψη « συρίων τραυματιών ».
Εννοείται ότι αυτοί δεν είναι τα στρατευμένα νιάτα της Συρίας που κατά δεκάδες χιλιάδες άφησαν την τελευταία τους πνοή για να αναχαιτίσουν τους συμμάχους της συριακής αντιπολίτευσης και σιδηρούν βραχίονά της, τζιχαντιστικά στίφη. Δεν είναι αυτοί που αντιστάθηκαν στην ξενόφερτη συριακή αντιπολίτευση και στις ένοπλες ως και ισλαμιστικές συνιστώσες της. Δεν είναι οι αλαουίτες, χριστιανοί, σιίτες και σουνίτες μπααθιστές που εξανδραποδίστηκαν, απήχθησαν, βιάστηκαν, εκτελέστηκαν σε ομαδικούς τάφους, σφάχθηκαν, αποκεφαλίστηκαν, βασανίστηκαν, απήχθησαν…….
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.