Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σατανικό σχέδιο: Ο Ομπάμα θα πολεμήσει τους ισλαμιστές μακελάρηδες της ISIS …εξοπλίζοντάς τους!


Σατανικό σχέδιο: Ο Ομπάμα θα πολεμήσει τους ισλαμιστές μακελάρηδες της ISIS …εξοπλίζοντάς τους!

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε επιτέλους το ιδιοφυές σχέδιό του για την καταπολέμηση της ISIS στο Ιράκ και τη Συρία: Θα εξοπλίσει και θα εκπαιδεύσει τους λεγόμενους «μετριοπαθείς» αντάρτες της Συρίας. Μόνο που οι «αντάρτες»… έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι συμμαχούν με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους! Άρα πώς ακριβώς θα πολεμήσει την ISIS ο Ομπάμα;;;
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε στη διάρκεια του διαγγέλματός του προς τον αμερικανικό λαό ότι θα ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει στρατιωτική βοήθεια για την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό τον μετριοπαθών Σύρων επαναστατών που αντιμάχονται τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, ενώ ανακοίνωσε επίσης την αποστολή 475 επιπλέον στρατιωτικών συμβούλων για να βοηθήσουν και να εκπαιδεύσουν τις ιρακινές δυνάμεις καθώς και την αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας προς τη συριακή αντιπολίτευση.

Ο παραλογισμός της συγκεκριμένης πολιτικής γίνεται προφανής αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι ο Bassel Idriss, διοικητής μίας ταξιαρχίας του «Απελευθερωτικού Στρατού της Συρίας», παραδέχθηκε πρόσφατα ότι οι υποστηριζόμενοι από την Ουάσινγκτον «μετριοπαθείς» αντάρτες εξακολουθούν να συνεργάζονται με την ISIS.
«Συνεργαζόμαστε με το Ισλαμικό Κράτος και το Μέτωπο αλ Νούσρα σε επιθέσεις εναντίον του συριακού στρατού στην περιοχή Qalamoun«, είπε ο Idriss στην εφημερίδα του Λιβάνου Daily Star.
«Ας παραδεχτούμε την πραγματικότητα: Το Μέτωπο αλ Νούσρα είναι η μεγαλύτερη δύναμη αυτή τη στιγμή στην Qalamoun και εμείς ως Απελευθερωτικός Στρατός της Συρίας θα συνεργαστούμε σε κάθε επιχείρηση, εφόσον αυτή συμπίπτει με τους δικούς μας στόχους», είπε χαρακτηριστικά.
Μια αναφορά του Ιουλίου στο Stars and Stripes τεκμηρίωνε επίσης ότι η πανίσχυρη ταξιαρχία Dawud, η οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν μαζί με τον Απελευθερωτικό Στρατό (FSA)  κατά του καθεστώτος Άσαντ, αυτομόλησε στο σύνολό της για να ενταχθεί ISIS.
Επίσης, τον Ιούλιο αποκαλύφθηκε ότι «πολλές ταξιαρχίες εντός του FSA, συμπεριλαμβανομένων των Ahl Al Athar και Ibin al-Qa’im, παρέδωσαν τα όπλα τους και υποσχέθηκαν πίστη στην ISIS».
Ο τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους Abu Atheer δήλωσε πρόσφατα στο Al-Jazeera, ότι η ISIS αγοράζει όπλα από τον FSA. «Έχουμε καλές σχέσεις με τους αδελφούς μας στον FSA. Για εμάς, οι άπιστοι είναι εκείνοι που συνεργάζονται με τη Δύση για την καταπολέμηση του Ισλάμ», είπε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, μόλις προ ημερών αποκαλύφθηκε ότι οι ισλαμιστές δολοφόνοι έχουν στα χέρια τους αμερικανικά όπλα, τα οποία αρχικά είχαν περάσει λαθραία μέσω της Ιορδανίας για να δοθούν υποτίθεται στους «μετριοπαθείς αντάρτες» που πολεμούν τον Άσαντ.
«Οι τρομοκράτες διαθέτουν επίσης  ρουκέτες M79 που είχαν αρχικά δοθεί από τη Σαουδική Αραβία στους αντάρτες του FSA. Οι ρουκέτες ήταν μέρος των αποστολών όπλων από την Κροατία, που προορίζονταν για τον Απελευθερωτικό Στρατό της Συρίας» αναφέρεται σε άρθρο του IJR.
Περαιτέρω απόδειξη της συνεργασίας των «ανταρτών» με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αποτελεί η πληροφορία που επίσης αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ότι ο Αμερικανός δημοσιογράφος Steven Sotloff πωλήθηκε στην ISIS από τους «μετριοπαθείς» αντικαθεστωτικούς.
Ο Ομπάμα πριν από το διάγγελμα συνομίλησε με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Abdullah, στο πλαίσιο των δήθεν προσπαθειών του για την οικοδόμηση μίας διεθνούς συμμαχίας κατά της ISIS. Αυτό που μάλλον δεν αναφέρθηκε στη συζήτηση ήταν το γεγονός ότι οι Σαουδάραβες, μαζί με τους συμμάχους των ΗΠΑ, το Κατάρ, την Τουρκία και την Ιορδανία, εξοπλίζουν και χρηματοδοτούν την ISIS από την πρώτη στιγμή…
hellasforce.com

1 σχόλιο:

  1. Ποιούς να πολεμήσει? Το δημιούργημά του?Είναι ολοφάνερο πιά ότι τον ισις τον έφτιαξαν για να μπουν στη συρία.Μια ζωη προβοκάτσια (περλ χάρμπορ,δίδυμοι πύργοι,κόκκινη προβεια κλπ).Η ιστορία των ηπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.