Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Κούρδοι σκότωσαν 3 τζιχαντιστές της ISIS…Τα χαρτιά τους όμως έλεγαν ότι ήταν ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (φωτό)


ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Κούρδοι σκότωσαν 3 τζιχαντιστές της ISIS…Τα χαρτιά τους όμως έλεγαν ότι ήταν ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (φωτό)
Είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι η Τουρκία δημιούργησε, χρηματοδότησε και εξακολουθεί να στηρίζει με κάθε μέσο την ISIS. 
Όπως κατήγγειλε πρόσφατα το PKK, ακόμα και σήμερα που η Τουρκίαανήκει δήθεν στον συνασπισμό εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, αξιωματικοί της Eθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας (MIT) πραγματοποιούν κρυφές συναντήσεις με ηγετικά στελέχη της ISIS στα συριακά σύνορα, προκειμένου να συντονίσουν τις πολεμικές τους επιχειρήσεις εναντίον του κουρδικού πληθυσμού της χώρας

Το γεγονός ότι η ΜΙΤ συνεργάζεται με την ISIS δεν είναι φυσικά μυστικό. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες αλλά και τα ονόματα τριών Τούρκων πρακτόρων, οι οποίοι ήταν μεταξύ μιας ομάδας τζιχαντιστών που είχε συλληφθεί από την πολιτοφυλακή του Μετώπου Τουρκμένων του Ιράκ.
Όλοι λοιπόν γνώριζαν τη σχέση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) με τους ισλαμιστές δολοφόνους. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι θα έφταναν στο σημείο να πολεμούν μαζί με τους τζιχαντιστές στο πεδίο της μάχης.
Οι Κούρδοι μαχητές πρόσφατα ανακάλυψαν ότι μεταξύ των τζιχαντιστών που είχαν σκοτωθεί σε πρόσφατη μάχη ήταν και τρεις πράκτορες της MIT, γεγονός που αποδεικνύεται από τα έγγραφα που έφεραν πάνω τους…
τουρκοιπρακτορες
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.