Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Οι τοκογλύφοι μολύνουν τον Πλανήτη και διατηρούν την ανθρωπότητα στην εποχή του λίθου.


Η ανθρωπότητα αυτήν τη στιγμή είναι "παγιδευμένη" σε μια θανάσιμη παγίδα, η οποία επιτρέπει σε κάποιους να την ελέγχουν απόλυτα και να την εκβιάζουν ακόμα και με θάνατο. Έφτασε η ανθρωπότητα στην τρίτη χιλιετία και ακόμα δεν έχει επιλύσει το ενεργειακό πρόβλημα ...Έχει φτάσει στο διάστημα και δεν κατόρθωσε να ξεφύγει από την "καύση". Θεωρούμε απόλυτη ντροπή για την ανθρωπότητα να έχει μπει ο άνθρωπος στην τρίτη χιλιετία και να εξαρτάται από την καύση για την εξασφάλιση της ενέργειας που χρειάζεται.

Με την καύση ασχολούνταν ο άνθρωπος του Νεάντερταλ ...Δεν είναι δυνατόν ο σύγχρονος άνθρωπος να ζεσταίνει νερό με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο πρωτόγονος άνθρωπος ...Δεν είναι δυνατόν να είναι εξαρτώμενος από τα ορυκτά καύσιμα και με αυτόν τον τρόπο να μολύνει τον Πλανήτη, είτε με την εξόρυξή τους είτε με την καύση τους. Για εμάς —ειδικά τους Έλληνες της σημερινής κρίσης— είναι ιδιαίτερα ταπεινωτικό που αυτήν την τρίτη χιλιετία βρεθήκαμε στην ανάγκη να γίνουμε πραγματικοί "Νεάντερταλ" ...Να καταντήσουμε να καίμε ξύλα, για να ζεσταινόμαστε. Την ώρα, δηλαδή, που κάποιοι μας "ταΐζουν" με "όνειρα" πετρελαίων, φτάσαμε στο σημείο να μην μπορούμε να απολαύσουμε ούτε τη ζεστασιά των "βρόμικων" καυσίμων.
Είναι τόσο παράδοξο αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα στην ανθρώπινη δραστηριότητα, που όμοιό του δεν υπάρχει. Αν "απλώσουμε" την τεχνολογική γνώση, που υπάρχει αυτήν τη στιγμή —και η οποία ξεκινάει από την πρώτη ύλη, που παρέχει η φύση και φτάνει μέχρι το τελικό προϊόν, που χρησιμοποιεί καθημερινά ο προηγμένος άνθρωπος—, θα διαπιστώσουμε ένα φαινόμενο που είναι άξιο απορίας. Στο κομβικό σημείο αυτής της διαδικασίας, που λέγεται "Πρίζα", έρχονται σε επαφή δύο διαφορετικές ανθρώπινες εποχές. Πριν την "Πρίζα" κυριαρχεί η εποχή του λίθου και μετά την "Πρίζα" η διαστημική εποχή ...Άλλος κόσμος είναι π.Π. ...και άλλος μ.Π..
Το σύνολο της ανθρώπινης τεχνολογίας μετά από αυτήν την "Πρίζα" βρίσκεται πραγματικά στην τρίτη χιλιετία και την ίδια ώρα αυτή η τρομερή τεχνολογία "τροφοδοτείται" με ενέργεια τής εποχής του λίθου. Είναι δυνατόν αυτό; Διαθέτεις επιταχυντές σωματιδίων με τρομερή τεχνολογία πάνω τους και τους "τροφοδοτείς" με ενέργεια της εποχής του Νεάντερταλ; Επιταχύνεις σωματίδια στο CERN, ρίχνοντας ξύλα στη φωτιά; Ερμηνεύεις επιστημονικά φαινόμενα επιπέδου Θεού και παίρνεις την ενέργεια με τον ίδιο τρόπο που ο Νεάντερταλ ζέσταινε νερό, για να πλένει τον κώλο του;
...Είναι σαν να έχεις ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο —με ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει από πλευράς τεχνολογίας— και αυτό το αυτοκίνητο να το σέρνεις με ένα άλογο που τρωει χόρτο. Γιατί; Γιατί απλούστατα οι τοκογλύφοι, οι οποίοι ελέγχουν την τεχνολογία, πουλάνε άλογα. Για όσο διάστημα αυτοί θα έχουν το μονοπώλιο των "ιπποφορβείων", τα αυτοκίνητα θα τα σέρνουν τα άλογα ...Υπερσύγχρονοι αραμπάδες με Gps, τιτάνιο και ανθρακονήματα. Έχουμε άπειρη τεχνολογία, όχι για να αντικαταστήσουμε το "άλογο" της παλιάς εποχής, αλλά για να παρακολουθούμε online μέσω δορυφόρου την "υγεία" του "αλόγου".
Ζούμε σε μια κατάσταση, όπου μας "δουλεύουν" κανονικά οι τοκογλύφοι και τα ΜΜΕ, τα οποία οι ίδιοι ελέγχουν παγκοσμίως. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα, για να καταλάβει κάποιος ποιους χρησιμοποιούνε και πάλι, για να παγιδεύσουν τον κόσμο. Αν η Ρωσία είναι το ένα "πρότυπο" συμπεριφοράς "παραγωγού", τότε το άλλο "πρότυπο" συμπεριφοράς πρόθυμου "καταναλωτή" το αναζητούμε στους άλλους σκλάβους των τοκογλύφων, που είναι η Γερμανία. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάντης, για να καταλάβει τον λόγο που πρώτη η Γερμανία "υπέπεσε" στην ενεργειακή εξάρτηση από τη Ρωσία. Δεν χρειάζεται να μεγάλη σκέψη για να καταλάβεις τον λόγο που το υπερσύγχρονο "Mercedes" της Ευρώπης ζεύτηκε τα "άλογα" της Σιβηρίας ...Η Γερμανία είναι πάντα ο "λαγός" των τοκογλύφων ιδιοκτητών της.
Δισεκατομμύρια ανθρώπων κοιμούνται κάθε βράδυ νηστικοί, χωρίς να ξέρουν αν θα φάνε και την επόμενη ημέρα. Σε έναν Πλανήτη πάμπλουτο, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει άλλα τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπων, υποφέρουν συνάνθρωποί μας, γιατί μια ολιγομελής ομάδα κτηνών αποφάσισε να πλουτίσει εις βάρος της ανθρωπότητας ...Μια ολιγομελής ομάδα κτηνών αποφάσισε να "φάει" το μερίδιο όλων των υπολοίπων ανθρώπων.
Τώρα αυτά τα ίδια κτήνη αποφάσισαν μόνοι τους ότι δεν "χωράμε" όλοι σε αυτόν τον Πλανήτη. Αυτοί, οι οποίοι διατηρούν την ανθρωπότητα στα έσχατα όρια της επιβίωσης, αποφάσισαν πως ούτε αυτό είναι αρκετό. Δεν τους αρκεί να διατηρούν κάποια δισεκατομμύρια συνανθρώπων μας στην πείνα. Τώρα αποφάσισαν πως δεν τους θέλουν καν καθόλου πάνω στο "καράβι" που λέγεται Γη. Γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να αποψιλώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Οι οργανώσεις του Ροκφέλερ, του Ρότσιλντ και του Μπιλ Γκέιτς ψάχνουν να βρουν τρόπους να αρχίσουν να "πετάνε" τους "κατώτερους" στη "θάλασσα".
Άποψή μας είναι πως είναι θέμα χρόνου να δούμε τα διεθνή δικαστήρια να στήνονται εις βάρος των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας. Τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων, τα οποία στην τρίτη χιλιετία πεινάνε, τα εκατομμύρια των παιδιών, που πέθαναν από ασιτία και οι εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπων μας, που οδηγήθηκαν από την απελπισία στην αυτοκτονία, "ζητάνε" τη δικαίωσή τους. Η συμμορία των Αμερικανών τοκογλύφων-πετρελαιάδων-επενδυτών, οι σταλινοναζιστές της Γερμανίας, το διεφθαρμένο "διευθυντήριο" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι προδοτικές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών είναι βέβαιον ότι θα "πληρώσουν" τα εγκλήματά τους.

Υπάρχουν τερατώδη εγκλήματα, όταν μερικές χιλιάδες ανθρώπων διατηρούν την ανθρωπότητα μία "εποχή" πίσω από αυτό που της αξίζει. Υπάρχουν τερατώδη εγκλήματα, όταν μερικές χιλιάδες ανθρώπων κρατάνε στα συρτάρια τους τον κόπο ολόκληρου του ανθρώπινου είδους απλά και μόνον για να εκμεταλλεύονται τον άνθρωπο σε συνθήκες Μεσαίωνα. Ό,τι έγκλημα μπορούσαν να κάνουν εις βάρος των ανθρώπων, το έκαναν ...Τους εξαθλίωσαν, για να τους "πουλήσουν" δάνεια ...Τους οδήγησαν στην πείνα, για να τους πουλήσουν τα μεταλλαγμένα σκουπίδια τους ...Τους αρρώστησαν, για να δοκιμάσουν νέα φάρμακα ...Τους χάλασαν τις οικογένειες, για να τους πουλήσουν ναρκωτικά ...Τους ψέκασαν με ψυχοφάρμακα, για να μην αντιδρούν. Ακόμα και η εκατόμβη των θυμάτων της Φουκοσίμα δικό τους έγκλημα είναι. Αν η ανθρωπότητα βάδιζε με βάση τη γνώση της και όχι τα συμφέροντα του Ροκφέλερ, δεν θα υπήρχε πυρηνικό εργοστάσιο στην Φουκοσίμα.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/petrelaia-kai-aoz.html
Ελένη
Μέσα σε όλα αυτά….. http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/10/goldman-sachs-barbaros.html
Η τοκογλυφική Goldman Sachs πίσω από το Barbaros! Τούρκοι και τοκογλύφοι χέρι – χέρι (ΕΓΓΡΑΦΟ). H Eλλάδα τι κάνει αλήθεια??? Η Κύπρος?? Που είναι οι εβραίοι σύμμαχοι??? Mιλάμε για θέατρο..
gs
 Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως πίσω από το Μπαρμπαρός που αυτές τις ημέρες πυροδοτεί την ένταση στην κυπριακή ΑΟΖ, βρίσκεται ένας τεράστιος τραπεζικός κολοσσός, που έχει βάλει το χέρι στην καταστροφή οικονομιών χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας;

Ναι καλά ακούσατε! Το Μπαρμπαρός δεν είναι απλά ένα πλοίο που το έβγαλε ο Ερντογάν στο σεργιάνι για να πιέσει Κύπριους και Έλληνες, αλλά όπως φαίνεται, τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω αποδεικνύουν ένα «χοντρό» και ύποπτο παιχνίδι.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το ερευνητικό πλοίο μετονομάστηκε από τον τ. Πρωθυπουργό της Τουρκίας και νυν Πρόεδρο σε Barbaros Hayreddin Paşa και έχει ναυπηγηθεί στο Dubai.
Ως γνωστό αγοράστηκε το 2013 από την Turkish Petroleum Corp. (TPAO) για 130 εκ. δολάρια Αμερικής. Όμως το πλοίο πουλήθηκε με συμβόλαιο full management 3ετούς διάρκειας κόστος 83 εκ δολάρια Αμερικής. Οπότε το συνολικό κόστος για την Τουρκία ήταν 213 εκατ. δολάρια Αμερικής. Σε αυτό το κόστος συμπεριλαμβάνεται το επιστημονικό προσωπικό, και το πλήρωμα για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους για μια περίοδο τριών ετών.
Πάμε τώρα στο «ζουμί» της υπόθεσης. 
Μεταξύ άλλων μετοχές της Polarcus Limited από την οποία αγοράστηκε το πλοίο με συμβόλαιο full management 3ετούς διάρκειας κατέχει και η Goldman Sachs με τα περιβόητο swap. Δηλαδή το παράγωγο που πούλησε στην Ελλάδα το 2001 και με το οποίο συγκαλύφθηκε το χρέος της χώρας προκειμένου να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις της ΕΕ και να μπει στο ευρώ.
: Και το επίσημο site της polarcus:
pol3
Ιδού η απόδειξη: Και το επίσημο site της polarcus:
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό στην υπόθεση με το Μπαρμπαρός και τις Τουρκικές προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ ο Ερντογάν βρίσκεται χέρι-χέρι με τους διεθνείς τοκογλύφους. Χέρι-χέρι με όλους αυτούς που έπαιξαν στην πλάτη της Ελλάδας και έφεραν τον ελληνικό λαό στην δεινή θέση που βρίσκονται σήμερα.
Όλοι αυτοί που έβαλαν το χέρι τους στην χρεωκοπία της Ελλάδας συμβάλουν τώρα τα μέγιστα στην προσπάθεια αρπαγής του ορυκτού πλούτου της κυπριακής ΑΟΖ.
Ένα μεγάλο κέντρο αποφάσεων που έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού καταδυναστεύοντας χώρες και αρπάζοντας κάθε αξιόλογο πόρο, όπου και όταν ανακαλυφθεί.
olympia.gr
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.