Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Παιδιά στην υπηρεσία της αλβανικής προβοκάτσιας στον αγώνα Ελλάδα-Σερβία

ellada-serbia-megali-albania-570


Παρουσία της «Μεγάλης Αλβανίας» υπήρχε και στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας, 18.11.2014, με την Εθνική Σερβίας στο γήπεδο του Πλατανιά Χανίων, στα Περιβόλια...
Συγκεκριμένα κατά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου της Εθνικής Σερβίας δύο παιδάκια από τη συνοδεία των Σέρβων ποδοσφαιριστών έκαναν ένα βήμα μπροστά και σχημάτισαν με τα χέρια τους στο στήθος το σήμα της «Μεγάλης Αλβανίας».


Άλλωστε, όλα ξεκίνησαν από τον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία στο Βελιγράδι. Πλέον, έχει εξαπλωθεί καθώς και στον φιλικό αγώνα της Ιταλίας με την Αλβανία, 21.000 οπαδοί βρέθηκαν στην Γένοβα και στο «Λουίτζι Φεράρι», φώναζαν συνθήματα υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας», φορούσαν μπλούζες με την σημαία και εισέβαλαν στο γήπεδο τρεις φορές δημιουργώντας χαοτική ατμόσφαιρα.
Δείτε τη στιγμή 0:33

http://www.koolnews.gr/sports/525426-paidia-stin-ypiresia-tis-alvanikis-provokatsias-ston-agona-ellada-serbia-video
infognomonpolitics.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.