Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


Πρώην βουλευτής «εγκέφαλος» εγκληματικής οργάνωσης

Εντολή να εκδοθούν δέκα εντάλματα σύλληψης για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ισάριθμων προσώπων, ανάμεσα στα οποία και ένας πρώην βουλευτής, έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Τα πρόσωπα αυτά επί πέντε χρόνια φέρονται να δρούσαν στα... χνάρια της «εταιρείας δολοφόνων», καθώς εκμεταλλεύονταν εύπορους ηλικιωμένους, καταρτίζοντας πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες.
«Εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να είναι ο πρώην βουλευτής, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για απάτες.
Από την έρευνα της δικαιοσύνης προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι αρχικά, πλησίαζαν και γνώριζαν μοναχικούς ανθρώπους οι οποίοι ήταν εύποροι. Στη συνέχεια, κατήρτιζαν πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες με τις οποίες κληροδοτούσαν σε κάποιο από τα μέλη της οργάνωσης τα περιουσιακά τους στοιχεία αμέσως μετά το θάνατό τους. Ακολούθως, είτε προχωρούσαν στην άμεση εκποίηση της κληρονομιάς, είτε στη διαχείρισή της ώστε να τους αποφέρει κέρδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση της εγκληματικής οργάνωσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά το θάνατο τριών αδελφών και τη διαπίστωση ότι η μεγάλη περιουσία τους πήγε σε τρίτα «ύποπτα» πρόσωπα.
Ήδη σε βάρος των εμπλεκομένων προσώπων ο εισαγγελέας Δημήτρης Γκύζης άσκησε ποινική δίωξη για:
-εγκληματική οργάνωση (συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση)
-διακεκριμένη απάτη στο δικαστήριο κατ' εξακολούθηση
-άμεση συνέργεια στην παραπάνω πράξη, κατά περίπτωση
-διακεκριμένη πλαστογραφία με χρήση κατ' εξακολούθηση και
-ψευδορκία μάρτυρα
Οι δικαστικές Αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχουν και άλλες ανάλογες περιπτώσεις με θύματα εύπορους ηλικιωμένους. Για το λόγο αυτό ο ανακριτής που θα χειριστεί πλέον την κύρια ανάκριση της υπόθεσης καλείται να διερευνήσει και προς αυτή την κατεύθυνση.
newsbomb.gr


Το προφίλ του απατεωνα: Βουλευτής του Μητσοτάκη, θαυμαστής του Σημιτη, εγκέφαλος σπείρας εγκληματιών.

Ο βουλευτης του Κων. Μητσοτακη, Βαγγέλης Παπανικολάου ειναι ο εγκέφαλος της σπείρας με τις πλαστές διαθήκες. Παρότι ήδη καταδικασμένος για απάτες κατα την Χρυση εποχή του εκσυγχρονισμού, ο Παπανικολάου συνέχιζε την εγκληματική του δράση εξαπατώντας τους πολίτες.
Εξελέγη βουλευτής Αργολίδας δυο φορές, κατα την προεδρία Μητσοτακη και έπειτα ασπάστηκε (οπως πολλοί μητσοτακικοί) τον εκσυγχρονισμό. Επιλογή που του απέφερε κέρδη, αφού ως γνωστόν ουδείς Εκσυγχρονιστής εχει πεινάσει στο ραγιαδισταν.
Δειτε τους γίγαντες του ΙΕΚ Παπαντωνιου που καλπάζουν ανεξέλεγκτοι τόσα χρονια μετα.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.