Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ: “Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ”




Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
“Τα κράτη του αραβικού κόσμου στρέφονται λίγο λίγο προς την Ρωσία ενισχύοντας τη συνεργασία με την Κίνα”, τόνισε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο ειδησεογραφικό δίκτυο Ria Novosti, o Μεγάλος Μουφτής της Συρίας ο σεΐχης Ahmad Badreddin Hassoun.

φωτο αρχείουφωτο αρχείου
“Η Αίγυπτος προβαίνει επί του παρόντος σε ένα μεγάλο στρατηγικό βήμα. Η χώρα έχει στραφεί προς τη Ρωσία. Πιστεύω ότι η Τυνησία, η Αλγερία, αλλά και άλλες αραβικές χώρες θα ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι διότι οι στρατηγικές σχέσεις με τη Ρωσία είναι πολύ σημαντικές. Η Ρωσία σέβεται την κυριαρχία ,την ελευθερία του λόγου ,τα δικαιώματα χωρίς να προσπαθεί να επιβάλει τίποτα και σε κανέναν” δήλωσε ο σεΐχης Hassoun.
“Αυτή η δικαιοσύνη αντιτίθεται στην αδικία της Δύσης” πρόσθεσε ο Σύριος μουφτής.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.