Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Τα πιο πολλά καταστήματα που καταστράφηκαν στο Φέργκιουσον ανήκουν σε μειονότητες


FERGUSON, Μιζούρι. Το κανάλι KMOV-TV αναφέρει ότι η πλειοψηφία των καταστημάτων που υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν ολοσχερώς κατά τη διάρκεια των βίαιων ταραχών το βράδυ της Δευτέρας στο Φέργκιουσον ήταν καταστήματα που ανήκουν σε μειονότητες.






 Οι περισσότερες από τις πληγείσες επιχειρήσεις ήταν στην Λεωφόρο West Florissant και περιλαμβάνονται: Walgreens, LittleCaesers Pizza, Autozone, Beauty Town, Title Max, Family DollarStore, and O'Reilly Auto Parts. 
Ανάμεσα στα καταστήματα που λεηλατήθηκαν είναι και του Πακιστανού, από το οποίο ο Michael Brown (κατά την αστυνομία με βάση τα όσα κατέγραψε η κάμερα του καταστήματος) έκλεψε τσιγάρα.  

Η ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης, Natalie Dubose έκλεγε όταν συνειδητοποίησε ότι το κατάστημα ζαχαροπλαστικής της δέχτηκε επίθεση από τους βανδάλους.

Η Dubose, μητέρα δύο παιδιών, είπε στο CNN, «Αν δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες του μαγαζιού μου κάθε πρωί, δεν θα μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου το βράδυ. Μην καίτε το μαγαζί μου, μην το καταστρέφετε». - Πηγή

Στο παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο ένας άνθρωπος - που τελικά είναι γυναίκα!- μάνατζερ της αλυσίδα εστιατορίων πίτσας ‘Papa John's Pizza’ προσπαθεί να αντιμετωπίσει με γυμνά χέρια τους επιδρομείς.


redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.