Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Τουρκικός όλεθρος σε Κομπάνι και Μοσούλη: 12 νεκροί Τούρκοι ειδικών δυνάμεων και ΜΙΤ


TurkDeadXL_0

ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ


Δώδεκα νεκροί Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ και των τουρκικών ειδικών δυνάμεων αναγνωρίστηκαν μεταξύ των ισλαμιστών που σκοτώθηκαν στις μάχες στην Μοσούλη και στην μαρτυρική πόλη Κομπάνι.

Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται τεκμηριωμένα ο ρόλος των τουρκικών υπηρεσιών και των ειδικών δυνάμεων στο χάος που έχουν φέρει οι ισλαμιστές του ISIS στην Μέση Ανατολή.
Το πρακτορείο ειδήσεων AhlulBayt αποκάλυψε τα ονόματα 12 πρακτόρων από την τουρκική ΜΙΤ που βρέθηκαν νεκροί με ισλαμιστές από το Ισλαμικό Κράτος στην Κομπάνι και τη Μοσούλη.
Σύμφωνα με το AhlulBayt, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μία μονάδα πυροβολικού του ιρακινού Στρατού εκ παραδρομής επιτέθηκε σε κρησφύγετο της ΜΙΤ. Ο λόγος που έγινε το λάθος είναι διότι οι Τούρκοι πράκτορες, οι οποίοι εργάζονταν υποτίθεται στον τομέα του πολιτισμού, μέσω κάποιας ΜΚΟ, ήταν ντυμένοι ως τζιχαντιστές.
Σε αυτή την επίθεση σκοτώθηκαν οι İskender Demir, Murat Tin, Serdar Karaçam και ο Hikmet Y, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε με διαβατήριο Ιορδανίας και με το όνομα Muhammed Hammash.
Παράλληλα, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα ενός πέμπτου πράκτορα, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά. Οι σοροί των νεκρών παραλήφθηκαν από την Τουρκία.
Νεκροί ενώ επιχειρούσαν στην Κομπάνι
Το πρακτορείο ειδήσεων συνεχίζει τις αποκαλύψεις, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας πέντε ακόμα πράκτορες της ΜΙΤ που σκοτώθηκαν ενώ επιχειρούσαν να εισέλθουν στην Κομπάνι!
Από τον εξοπλισμό που έφεραν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για Τούρκους πράκτορες και μέλη των ειδικών δυνάμεων που είχαν μεταμφιεστεί σε τζιχαντιστές και είχαν αφήσει μακριά μούσια.
Είχαν στην κατοχή τους προηγμένο σύστημα πλοήγησης καθώς και πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα και πράκτορες της ΜΙΤ που δραστηριοποιούνται στην Κομπάνι.
Ήταν εμφανές πάντως ότι δεν επρόκειτο για τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος αλλά για ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη των ειδικών δυνάμεων (μπορντό μπερελί) της Τουρκίας και πράκτορες της ΜΙΤ. Οι ταυτότητες, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων, που ήταν από το Ισλαμικό Κράτος, δεν έπεισαν για την προέλευσή τους.
Τα ονόματα των τεσσάρων από τους πέντε που σκοτώθηκαν είναι Mustafa Turan, Halil İbrahim T., Hızır K., Murat Çolak και ακόμα ένας που δεν αναγνωρίστηκε. Όλοι τους παραλήφθηκαν από Τούρκους στρατιώτες.
Τρεις ακόμα νεκροί στο Ιράκ
Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο, στο Ιράκ έχουν σκοτωθεί τρεις ακόμα πράκτορες της ΜΙΤ από την Τουρκία και μετά το θάνατό τους διαπιστώθηκε η σύνδεσή τους με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Μεταξύ αυτών ήταν διευθύνσεις κρησφύγετων της ΜΙΤ, διευθύνσεις και τηλέφωνα πρακτόρων που συνδέονται απευθείας με τις μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες βρέθηκαν υπό μορφή σημειώσεων πάνω στα πτώματα, τα οποία επίσης παρέλαβε η Τουρκία την επόμενη ημέρα.
Πρόκειται για τους Necmettin Tuna, Çağrı Ceyhan (πιλότος και λοχαγός στο βαθμό).
Για την περίπτωσή του ειπώθηκε ότι σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο στο Kocaeli, ωστόσο το πρακτορείο σημειώνει ότι έπεσε νεκρός στο Ιράκ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη αποστολή της ΜΙΤ, για την οποία δεν γνώριζε ούτε η οικογένειά του) και ο Deniz M.
Το ερώτημα είναι, αφού έχουν γνωστοποιηθεί τόσες καταφανείς αποδείξεις για την εμπλοκή των Τούρκων με εγκληματίες οι οποίοι σφάζουν ακρωτηριάζουν, και σκοτώνουν με πολλούς και διαφορετικούς φρικτούς τρόπους αθώους ανθρώπους, άντρες,γυναίκες,γέρους και παιδιά, γιατί η Δύση δεν λαμβάνει μέτρα για να χτυπήσει την Τουρκία, με οικονομικές κυρώσεις, θα την «στραγγάλιζαν» άλλωστε μέσα σε έναν μήνα, παρά της επιτρέπουν να συνεχίζει απρόσκοπτα την βοήθειά της στους φανατικούς εγκληματίες.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.