Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

οι απόκριες φέτος έρχονται νωρίτερα. προτείνω μασκέ Ρωμανός για τις απόκριες 2015





Στις 25 Σεπτεμβρίου η απερχόμενη προεδράρα μας Σαρλ ντε Παπούλιας κάλεσε στο προεδρικό μέγαρο τον Ρωμανό μαζί με άλλους 3 κρατούμενους των φυλακών Αυλώνας που επέτυχαν να εισαχθούν σε ΤΕΙ, για να τους βραβεύσει αλλά και να τους χαρτζιλικώσει με 500 €. Έως εδώ καλά, μόνο που υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες ποινικών κρατουμένων.

Η μία κατηγορία είναι αυτοί που διαπράττουν έγκλημα για να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη, είτε είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης είτε ενεργούν μόνοι τους.
Η δεύτερη κατηγορία είναι οι ψυχανώμαλοι που έχοντας εξασφαλίσει τα προς το ζην, αποφασίζουν να μεταμφιεστούν σε "εκδικητές βεντέτα" προκειμένου να κλέψουν και να σκοτώσουν αθώους εάν χρειαστεί. Έτσι ικανοποιούν την ματαιοδοξία τους πιστεύοντας πως έτσι καταπολεμούν το καθεστώς.

Ο Ρωμανός ανήκει στην δεύτερη κατηγορία αφού η αντικοινωνική του υπόσταση διατρανώνεται σε κάθε του δήλωση και σε κάθε "φτύσιμο" στο σύστημα. Τώρα τί δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι, δηλαδή ένας αντικοινωνικός μέσα στο ΤΕΙ που επιμορφώνει μέλη αυτής της κοινωνίας να εργάζονται, να σέβονται και να υπακούν στους νόμους, μόνο ο θεράπων ψυχίατρος του Ρωμανού μπορεί να μας εξηγήσει.
Επόμενο είναι λοιπόν να αποθρασυνθεί ο ήρωας των "βορείων Εξαρχείων" και να ζητά να υποκλιθούν οι αντίπαλοί του στον σχιζοφρενικό του εκβιασμό: "ή θα πεθάνω από την πείνα ή θα με απελευθερώσετε για να παρα-φοιτώ στο κρατικό ΤΕΙ του κωλοκράτους σας". 

Το ανησυχητικό στην υπόθεση αυτή δεν είναι πως ο εκβιασμός αυτός πέτυχε τον σκοπό του, δηλαδή να κερδίσει ο Ρωμανός και να ξεφτιλιστεί το καθεστώς. Αυτό ήταν αναμενόμενο αφού το κράτος εκτρέφει τους τρομοκράτες, στην συνέχεια τους δικαιώνει, ενώ διαρκώς τρέφεται από αυτόν τον ατελείωτο κύκλο τρόμου. Το τραγικό είναι πως πολλοί συμπολίτες μας παρασύρθηκαν από τα ΜΜΕ της κατώτατης πνευματικής υποστάθμης που μας φλόμωσαν στη Ρωμανιάδα και προς στιγμήν ξέχασαν τα χάλια μας (και την χούντα μας) προβληματισμένοι για τον διαταραγμένο μεγαλοαστό γόνο!
Μετά και από αυτό το επεισόδιο της αναρχίας που παρακολουθήσαμε, κατέληξα στο συμπέρασμα πως στα ΤΕΙ Αναρχίας των "Βορείων Εξαρχείων" το μάθημα της "απεργίας πείνας" είναι προαπαιτούμενο για να πάρεις το πτυχίο του "αντεξουσιαστή".
vinyl-djs.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.