Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Καταδικασμένος παιδεραστής των Δημοκρατικών του Ομπάμα θα νομοθετεί μέσα από την φυλακή!


Καταδικασμένος παιδεραστής των Δημοκρατικών του Ομπάμα θα νομοθετεί μέσα από την φυλακή!

Αν και έλαβε έναν χρόνο φυλάκισης θα βρίσκεται στο γραφείο του καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των αρχών της αναξιοκρατίας και του ήθους που πρεσβεύουν οι Δημοκρατικοί του Αμερικανού Προέδρου Ομπάμα αποτελεί ο «Δημοκράτης» νομικός της Βιρτζίνια, Joe Morrissey.
Ο Δημοκρατικός νομοθέτης αντιμετώπισε κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκου και συγκεκριμένα 17χρονης τηλεφωνήτριας που εργαζόταν στο νομικό του γραφείου. Υπενθυμίζουμε ότι στις ΗΠΑ η ηλικία ενηλικίωσης είναι τα 21α χρόνια, κάτι που σίγουρα ο μέγας συνταγματολόγος θα γνώριζε…
Αν και ο ίδιος διατείνεται για την αθωώτητά του, αλλά αναγνωρίζει την ύπαρξη επαρκών καταδικαστικών στοιχείων εναντίον του, όπως γυμνές φωτογραφίες της 17χρονης στο κινητό του τηλέφωνο, έλαβε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή έξι μηνών. Όμως, έπειτα από ιδιωτική συμφωνία έλαβε το προνόμιο να του επιτρέπεται να φεύγει από την φυλακή επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ, προκειμένω να μπορεί να συνεχίσει να εξασκεί τη δικηγορία και να νομοθετεί εκ μέρους της Γενικής Συνέλευσης της Βιρτζίνια!
Ο Morrissey θα εξακολουθήσει να νομοθετεί για τους «Δημοκρατικούς» της Βιρτζίνια σε μια… μοναδική στιγμή για την αμερικανική δικαιοσύνη και όχι με την καλή την έννοια…
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.