Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Γαλλία: Οδηγός έπεσε με το ΙΧ του επάνω σε περαστικούς φωνάζοντας «Allahu Akbar»


allahu
Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του επάνω σε περαστικούς φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» (Allahu Akbar) στην πόλη της Ντιζόν, τραυματίζοντας ένδεκα ανθρώπους, δύο από τους οποίους σοβαρά ενώ ο ίδιος συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

«Ο άνδρας, γεννημένος το 1974, παρουσιάζει προφίλ ψυχικής διαταραχής και ήταν υπό παρακολούθηση από ψυχιατρικό ίδρυμα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Η επίθεση πραγματοποιείται μία ημέρα μετά την επίθεση άνδρα οπλισμένου με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα στην κεντρική Γαλλία, όπου ο δράστης τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς φωνάζοντας επίσης «Ο Θεός είναι μεγάλος».
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.