Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ιρανός Ιμάμης είναι αυτός που κρατά τους ομήρους-Πως ξέφυγε Ελληνας ομογενής


drast

Ο ομογενής δικηγόρος Στέφαν Μπαλαφούτης είναι ένας από τους πέντε ομήρους που κατάφεραν να διαφύγουν από την καφετέρια στο κέντρο του Σίδνεϊ, όπου ένοπλος συνεχίζει να κρατά αδιευκρίνιστο αριθμό ομήρων.
Ο Στ.Μπαλαφούτης δεν
έκανε δηλώσεις αλλά έδωσε πληροφορίες στην αστυνομία για τον δράστη και τους άλλους ομήρους.Ανακοινώθηκε, επίσης, το όνομα άλλης μίας από τους ομήρους, της Έλι Τσεν, μίας εργαζόμενης στο καφέ. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η ομηρία ενδέχεται να μην λυθεί για πολλές ώρες ακόμη καθώς στόχος της είναι να λήξει αναίμακτα.Ο δράστης της ομηρίας σε καφέ του Σίδνεϊ όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα είναι ο 49χρονος Ιρανός Μαν Μαρόν Μονίς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 49χρονος που κρατά πολλούς ομήρους στο καφέ Lindt, είναι σκληροπυρηνικός μουσουλμάνους κληρικός και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές δυνάμεις.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.